ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.3.09

30η ΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ



συνέχισε θοδωρή οι ήρωες είναι για να τους ακολουθούμε με την θυσία τους μόνο που τώρα ο ήρωας δεν είνα μόνος έχει όλους μας
ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Οσοι επιθυμούμε να συμμετάσχουμε σαν ένδειξη ενεργής συμπαράστασης, ας βρεθούμε δίπλα στον Απεργό Πείνας Θεόδωρο Τενέζο, σήμερα Σάββατο 14-03-09 και ώρα 18.00μμ Πατησίων 70 και Κότσικα ,σταθμός Πλατεία Βικτωρίας, κάτω από το κτήριο της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Στην 30η μέρα τής Απεργίας Πείνας βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο αποφασισμένος μικρομεσαίος μπροστά στην Επιτροπή Ανταγωνισμού ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΩΡΑ :
LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ

.
από χθές το πρωί μία άλλη πολίτης αυθόρμητα προστέθηκε στούς Απεργούς Πείνας .Είναι η Μαργαρίτα Παπαζέκου,Μεταφράστρια ξένων γλωσσών,ιδιωτική υπάλληλος.Η εθελόντρια απεργός πείνας εξέφρασε κατ'αυτόν τον τρόπο την αληλεγγύη της στόν Θεόδωρο Τενέζο.Ας είναι η μικρομεσαία επιχείρηση του Θεόδωρου Τενέζου Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ που κατάστρεψαν τα μεγαλα συμφέροντα.
Ευχαριστούμε τις 10δες των Ελληνικών και ξένων blogs πού αναμεταδίδουν ζωντανά την Απεργία.Παρακαλούνται ολοι οι blogers οι οποίοι μας αναμεταδίδουν, όπως καί όσοι θέλουν να κάνουν σύνδεση να μας στείλουν e-mail προκειμένου να αναρτηθούν σε κατάλογο στον δικτυακό μας τόπο, όπως και να τους δοθούν τεχνικές οδηγίες για την αναμετάδοση.
περισσότερα http://www.stopcartel.gr/gr/en.php
Βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει την καταστροφή της επιχείρησης του απεργού πείνας.
θα είμαστε όλοι αύριο εκεί στον ήρωα



ΑΝΕΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: