ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.3.09

Σήμερα ξεκινάει στη Βηρυτό του Λιβάνου η «Διεθνής Διάσκεψη για την Ανοικοδόμηση της Γάζας»


Οι λαοί που συμπαραστάθηκαν στον δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό της Γάζας, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, Φορείς Αυτοδιοίκησης απ’ ολόκληρο τον κόσμο, συναντιόνται σήμερα στη Βηρυτό.


Η ανθρωπιστική βοήθεια εκατομμυρίων πολιτών και οργανώσεων σ’ ολόκληρο τον πλανήτη, δεν έγινε για να αποφασίσουν στο Κάιρο την ενίσχυση του Ισραήλ.


Πράγματι, στις 2 Μάρτη, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Κάιρο, οι υπουργοί εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μετά από πρόταση της κυρίας Χίλαρυ Κλίντον αποφάσισαν ότι η βοήθεια για την ανοικοδόμηση της Γάζας περνάει μέσα από το Ισραήλ.


Κάθε βοήθεια και αγορά υλικών θα πρέπει να γίνεται μέσω του Ισραήλ.


Πρόκειται για την πιο διαβολική σκηνοθεσία και συνωμοσία.


Οι χώρες που προσφέρουν βοήθεια, θα πρέπει να αγοράσουν τα υλικά από τη χώρα που βομβάρδιζε και κατέστρεφε για 22 ημέρες τη Γάζα!


Η κυρία Μπακογιάννη έχει ρωτήσει τα εκατομμύρια Ελλήνων και Ελληνίδων, που πρόσφεραν χρήματα στον Τηλεμαραθώνιο της ΕΡΤ, αν τα πρόσφεραν για ν’ αγοραστούν υλικά ανοικοδόμησης από το Ισραήλ;


Οι φορείς που διοργάνωσαν τον Τηλεμαραθώνιο, αλλά και ο λαός για χρήματα του ελληνικού δημοσίου, συμφωνούν με την πολιτική της κυρίας Μπακογιάννη;


Τι λέει η ΓΣΕΕ; Μπορεί το μεγαλύτερο συνδικάτο της Ελλάδας να σιωπά μπροστά σ’ αυτή την πολιτική;


Έτσι, σήμερα στις 14:00, ξεκινάνε στη Βηρυτό οι εργασίες της «Διεθνούς Διάσκεψης για την Ανοικοδόμηση της Γάζας» με τη συμμετοχή κυβερνητικών, Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, φορέων Αυτοδιοίκησης, Τεχνικών Επιμελητηρίων, για να μην περάσει η βοήθεια για την ανοικοδόμηση της Γάζας από το Ισραήλ.


Αποτελεί ελάχιστο ηθικό καθήκον, η βοήθεια στη Γάζα που προσφέρουν οι λαοί, να πάει κατευθείαν στη Γάζα!


Στη «Διεθνής Διάσκεψη της Βηρυτού για την Ανοικοδόμηση της Γάζας» συμμετέχει και ελληνική αντιπροσωπεία.


Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για τις εργασίες της Διάσκεψης και την ελληνική συμμετοχή.

ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: