ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.3.09

Ο George Galloway, σοσιαλιστής άγγλος βουλευτής που δεν σκύβει τη μέση στον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό, μιλάει μέσα στην αποκλεισμένη Γάζα

Πράγματι, λίγοι είναι οι πολιτικοί στην Ευρώπη που τολμούν να μιλήσουν την αλήθεια! Ο George Galloway τέθηκε επικεφαλής ενός κονβόι, που από το Λονδίνο έφθασε στην Παλαιστίνη και μετέφερε βοήθεια στο μαρτυρικό λαό της Γάζας, αψηφώντας απειλές και πιέσεις των ΗΠΑ και Ισραήλ.
Εκεί, μέσα στη Γάζα που έχουν μέχρι σήμερα αποκλεισμένη με εμπάργκο οι ΗΠΑ, το Ισραήλ και η δήθεν «πολιτισμένη» Ευρωπαϊκή Ένωση, μίλησε και στάθηκε αλληλέγγυος με τη νόμιμη και δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση του Παλαιστινιακού λαού!
Γιατί πρέπει ν’ αποτελεί εξαίρεση ένας πραγματικός σοσιαλιστής πολιτικός;
Που βρίσκονται οι σοσιαλιστές, οι κομμουνιστές, οι δημοκράτες πολιτικοί της Ευρώπης;
Γιατί σιωπούν μέχρι τώρα στο εμπάργκο εθνοκάθαρσης που έχει επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ένωση;
Σήμερα, βαραίνει η απουσία του Ανδρέα Παπανδρέου κι όλοι οι έλληνες νοιώθουν πόσο φτωχότερη είναι η πολιτική ζωή της χώρας. Έφυγε ο μεγάλος σοσιαλιστής ηγέτης, που το 1982 έσπασε τον αποκλεισμό της Βηρυτού και μετέφερε στην Ελλάδα τους Παλαιστίνιους μαχητές και τον Γιάσερ Αραφάτ!
Σήμερα είμαστε όλοι Παλαιστίνιοι, περήφανοι για τον George Galloway.


sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια: