ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.3.09

Επειδή η Μακεδονία ... ΔΕΝ είναι το βρακί της μάνας σου, ΟΥΤΕ ο πισινός της αδερφής σου...


Φώτης Περλικός της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, η μάνα του, η αδερφή του, εμείς και η Μακεδονία

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ στον κ.Φώτη Περλικό, υποψήφιο Πρωθυπουργό της Ελλάδας! Η μάνα σου, κύριε Περλικέ... ΔΕΝ ξέρουμε τι δουλειά κάνει αλλά μπορούμε να φανταστούμε. Το ίδιο ισχύει και για την αδερφή σου. Για σένα δεν ξέρουμε τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις...αλλά μπορούμε να τις φανταστούμε.
Σίγουρα κάποιοι θα υπάρχουν που θα θέλουν να κάνουν σεξ με τη μάνα σου, την αδερφή σου κι εσένα...αλλά παρόλα αυτά ΔΕΝ δημιούργησαν group στο FACEBOOK για να εκφράσουν ελεύθερα το κατοχυρωμένο δικαίωμά τους να ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ να έρθουν σε σεξουαλική επαφή με σένα και τους δικούς σου. Εσύ όμως είχες το θράσσος να διαχειρίζεσαι εμετικό group που αφορά τους ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ πισινούς κι εννοώ των Ελλήνων της Μακεδονίας.
Για το ΒΡΩΜΙΚΟ και ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ παιχνίδι που θέλεις να παίξεις...ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ. Έχει πολύ καιρό που είχαμε αναδείξει τις σχέσεις του κόμματός σου με τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ που δουλεύουν για SOROS και ΗΠΑ. Γνωρίζουμε την ΚΑΘΟΛΟΥ τυχαία στήριξη που είχες από το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ, το ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ, το ΟΑΚΚΕ και τους άλλους φωστήρες όπως ο Νίκος Δήμου, ο Τάκης Μίχας κλπ. Το δίκτυο του SOROS κομπλέ κι ο τριανταενός ετών ΜΠΑΜΙΑΣ-ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΣ, Φώτης Περλικός, ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας! Μόλις ξεμαστουρώσεις... έχε υπόψη τα παρακάτω:
Επειδή η Μακεδονία ... ΔΕΝ είναι το βρακί της μάνας σου, ΟΥΤΕ ο πισινός της αδερφής σου... να μας επιτρέψεις για την ΤΥΧΗ της και την ΣΗΜΑΙΑ της να αποφασίζουμε ΕΜΕΙΣ που είμαστε ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ κι ΟΧΙ ΕΣΥ... τρισμέγιστε κομματάρχη...υποψήφιε Πρωθυπουργέ .
Εσύ ΔΕΝ ξέρεις πόσο κόστισε η απελευθέρωση της Μακεδονίας ...σε αίμα ΔΙΚΩΝ μας ανθρώπων... και η στάση σου...αναγκαστικά μας προκαλεί...ΕΜΕΤΟ όπως και ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟΣ..........
ς και ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟΣ.
Και για να καταλάβουν και οι ΜΗ γνωρίζοντες... ο ΦΩΤΗΣ ΠΕΡΛΙΚΟΣ (ο αντρούκλας της φωτογραφίας επάνω) ... είναι διαχειριστής group στο FACEBOOK με τον τίτλο "WE ARE GREEKS and WE CALL IT REPUBLIC OF MACEDONIA".
Μόνο ΠΟΥ ο Φώτης Περλικός ΔΕΝ είναι ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ... και όλοι οι υπόλοιποι που συνυπογράφουν ... είτε έχουν σχέση με το INDYMEDIA του SOROS, είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ του Soros. Επιπλέον οι φωστήρες όπως ο κ.Περλικός και η κα Καρανίκα, υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ,(βλέπε φώτο επάνω) επέλεξαν φωτογραφίες για το group που αναπαριστούν τη Βόρεια Ελλάδα ως κομμάτι της FYROM!!!
Τις παπαριές των Σκοπιανών έρχονται να τις επαναλάβουν οι συγκεκριμένοι

macedonia-greece

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ποσα αρπαξαν τα παλικαρια για να γινουν ξεφτιλα σε ολη την Ελλαδα? Η μηπως ειχαν τοση αναγκη προσοχης που ακομα και η ξεφτιλα καλη ειναι?