ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.3.09

ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ "ΑΣΥΛΙΑ"..... ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ???

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ......................

Zητούν νομική κάλυψη στο YEN

"Γ. Π. Τερζης

Προσπάθειες τρομοκράτησης των στελεχών της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, με θεμιτά ή αθέμιτα μέσα, κατήγγειλε χθες ο επικεφαλής της υπηρεσίας ναύαρχος Παρασκευάς Σαλίβερος στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. Προσερχόμενος για την ανανέωση της θητείας του για ένα επιπλέον έτος (ο ίδιος ενεκρίθη ομοφώνως από την ίδια Επιτροπή και το 2002), ο ναύαρχος επεσήμανε ότι επιχειρείται η τρομοκράτηση των ελεγκτών μέσα από μία βιομηχανία αγωγών. «Σε ένα χώρο εντάσεως κεφαλαίου, όπως η ναυτιλία, υποβάλλονται από τους ενεχομένους με ιδιαίτερη ευκολία αγωγές που τρομοκρατούν το προσωπικό», υπογράμμισε, σημειώνοντας μάλιστα ότι ο ίδιος έχει εις βάρος του αγωγή ύψους 200.000 ευρώ, γεγονός που τον ανάγκασε να απευθυνθεί στις δικαστικές αρχές προκειμένου να πάρει βεβαίωση ότι ενήργησε νόμιμα!

Ως αποτέλεσμα, ζήτησε από την ηγεσία του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας να προωθηθεί νομοθετική ρύθμιση για τη «νομική κάλυψη του προσωπικού», αλλά και για τον καθορισμό συγκεκριμένης εισαγγελικής αρχής που θα ελέγχει τα πεπραγμένα της υπηρεσίας. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε, από την Υπηρεσία Εσωτερικών Ελέγχων έχουν εξετασθεί 253 υποθέσεις διαφθοράς από το 2003, για πολλές εκ των οποίων έχουν ασκηθεί διώξεις σε βαθμό κακουργήματος. Σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΝ κ. Φ. Κουβέλη, ο κ. Σαλίβερος διευκρίνισε ότι η υπηρεσία ασχολείται μόνον με υποθέσεις διαφθοράς."..............

.......ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ....ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΔΩ, ΕΔΩ,ΕΔΩ,ΕΔΩ,ΕΔΩ (ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ "ΥΕΝΑΝΠ" ΚΑΙ "ΣΑΛΙΒΕΡΟΣ" ΓΙΑ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)............. .....ΜΟΝΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΝΟΜΙΑ....ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΝ ΓΕΝΗ.....

ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΝΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΛΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.....ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΜΙΑΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ...... ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ (ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ) ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ....ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΥΧΩΝ ΕΠΙΟΡΚΟ ,...ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ........ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ.

Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ....... ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ???

Δεν υπάρχουν σχόλια: