ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.3.09

Φθηνό κινητό..πολύ φθηνό

Κινητό τηλέφωνο με ενσωματωμένη κάμερα, ραδιόφωνο και mp3 player, αξίας μόλις 21,57 δολαρίων. Το "El Vergatario" είναι το πιο φθηνό κινητό τηλέφωνο στον κόσμο και θα αρχίσει να πωλείται το Μάιο, μετά από μία πρωτοβουλία του Ούγκο Τσάβες. Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας έκανε πριν δύο ημέρες τα αποκαλυπτήρια του νέου αυτού μοντέλου, δηλώνοντας ότι είναι προΐόν συνεργασίας Βενεζουέλας-Κίνας και θα προωθηθεί στην Καραϊβική και τη Λατινική Αμερική. Η Vetelca, παραγωγός εταιρεία του κινητού τηλεφώνου, ελέγχεται κατά 85% από την κυβέρνηση Τσάβεζ και κατά 15% από την Κίνα. Στα σχέδια της εταιρείας είναι να κατασκευάζει 4 εκατομμύρια κομμάτια κάθε χρόνο, σε συνεργασία με μία άλλη κινέζικη εταιρεία. Το El Vergatario μπορεί να είναι ιδιαίτερα φθηνό, ακολουθεί όμως τη λογική που επικρατεί στις περισσότερες μη-δυτικές χώρες, όπου οι καταναλωτές δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράζουν κινητά τύπου nokia και i-phone. Η Ινδία, έχει ήδη βγάλει στην αγορά της το «τηλέφωνο του λαού», όπως ονομάζεται, και το οποίο πωλείται σχεδόν στην ίδια τιμή με το El Vergatario.



πηγή:http://www.tvxs.gr
http://kala-nea.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: