ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.3.09

Ποιος ρόλος έχει ανατεθεί στην αμερικανοτσολιά Ντόρα, για τη Γεωργία; Ας ενημερώσουμε τον Giulietto Chiesa…


(κλικ στην εικόνα, για να δούμε καλύτερα τον σοσιαλιστή Giulietto Chiesa, αλλά και τις δύο φίλες της Ελλάδας...)

Λέτε να έχουν σχέση κι οι άλλοι δικοί μας, γνωστοί αμερικανοτσολιάδες,* που μετοίκησαν ως «σύμβουλοι» του καθεστώτος της Γεωργίας; Λέτε να έχει ρόλο η ελληνική ξεφτιλισμένη δεξιά;
Ας δούμε…

Ερώτηση στο Ευρωκοινοβούλιο, του σοσιαλιστή ευρωβουλευτή Giulietto Chiesa
Βρυξέλλες, 10 Μάρτη 2009
Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, που συνέλλεγα ο ίδιος, η κυβέρνηση της Γεωργίας προμηθεύεται σημαντικές ποσότητες νέων όπλων από διάφορους προμηθευτές. Πληροφορίες του ρωσικού τύπου μιλούν για γαλλικά συστήματα αεράμυνας «Cobra»και σύγχρονα συστήματα ραντάρ, βραχέως και μέσου βεληνεκούς. Μεταξύ των προμηθευτών νέων οπλικών συστημάτων, επιθετικού χαρακτήρα, είναι και το Ισραήλ.**
Τέλος, μου προκύπτει ότι ολοκληρώθηκε η αναδιοργάνωση της 1ης Ταξιαρχίας Μάχης, από το Gori στα σύνορα με τη Νότια Οσετία και διεξάγονται στρατιωτικές ασκήσεις στο Orfolo, κι αυτό πλησίον των συνόρων.
Όλες αυτές τις προετοιμασίες, τις γνωρίζουν οι ευρωπαίοι*** παρατηρητές;
Στο βαθμό που διεξάγονται τα παραπάνω, το Συμβούλιο δεν θεωρεί ότι εξελίσσεται επικίνδυνα η κατάσταση, για την ειρήνη στην περιοχή;
Μήπως θεωρεί φυσιολογική τη στρατιωτική αναδιοργάνωση, παρά την απουσία χειροπιαστών εξελίξεων στη διαπραγμάτευση της Γενεύης;

Giulietto Chiesa, ευρωβουλευτής

Καθόλου Άσχετο:
Γιατί πήρε «θάρρος» το αμερικανόδουλο καθεστώς της Γεωργίας; Ποιος προεδρεύει τώρα στον ΟΑΣΕ (Παρατηρητές); Μα φυσικά η κυρία Μητσοτάκη-Κούβελα-Μπακογιάννη!
Να που τώρα κατανοούμε ΟΛΟΙ το σχετικό δημοσίευμα στο “
Έθνος”: ΝΙΚΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: «Η Μόσχα κατηγορεί την Αθήνα ότι μέσω του ΟΑΣΕ προωθεί για τη Γεωργία δυτικές και όχι συμβιβαστικές προτάσεις»
Μήπως, λέμε μήπως… η υπουργός εξωτερικών της Ελλάδας (;) έγινε και πλασιέ στις πωλήσεις γαλλικών όπλων στο καθεστώς της Γεωργίας; Λέμε μήπως, γιατί προχθές ανακηρύχτηκε «
Ισόβιο μέλος στην γαλλική Ακαδημία (sic) Ανθρωπιστικών Επιστημών η Ντόρα Μπακογιάννη» και παρέλαβε «το περίφημο ξίφος που συμπληρώνει την στολή κάθε ακαδημαϊκού (sic)», “Καθημερινή”, 9/3/2009 (με πληροφορίες από AΠΕ-ΜΠΕ)
Και… δεν ξεχνάμε την εμπλοκή του Ισραήλ στη σύραξη της Οσετίας, ούτε τους «έλληνες» αμερικανοτσολιάδες «συμβούλους», αλλά και ούτε τα C 130 που έστελνε τον Αύγουστο η κυρία Κούβελα: Που ήταν τα ελληνικά C-130 όταν ο Σαακασβίλι έσφαζε τους Έλληνες ομογενείς; (από το καλό i - Reporter)
Και ο Σαρκοζί πληρώθηκε πολύ καλά για την τότε… διαμεσολάβησή του στην «ειρηνευτική διαδικασία»….

Να που κάποια στιγμή όλα τα πάζλ παίρνουν «σάρκα και οστά»…
sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια: