ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.3.09

Επιστρέφουν μαζί με τον Σημίτη, οι Ακης, Σμπώκος, Μαντέλης, Γιάννος, Τσουκάτος, Νεονάκης, Πανταγιάς!










Λίρα εκατό για το ΠΑΣΟΚ, ο Σημίτης, Γιώργο μου.

Αφού να σκεφθείς οτι ο λαός ξεχύθηκε στους δρόμους αγκαλιά με τον Πρετεντέρη και τους νταβατζήδες, για να υποδεχθούν τον Σημίτη. Το ευχάριστο είναι ότι ο γίγαντας δεν επιστρέφει μόνος του. Ηδη τηλεφώνησε στον Άκη, (ο Ακης στον Σμπώκο), στον Γιάννο, στον Τσουκάτο, στον φοβερό διαννοούμενο Πανταγιά, στον Νεονάκη που ξέρει απο μετοχές, στον Μαντέλη και στα υπόλοιπα παιδιά. Ολοι αυτοί μαζί με τον Πάγκαλο που πέταξε τη κουράδα για την αναγκαιότητα Σημίτη, ώστε να συμπληρωθεί η εικόνα και της νύχτας των Ιμίων, που ο χοντρός αμόλαγε τις παρόλες του στο Μέγκα και οι Τούρκοι αλώνιζαν στα Ιμια.
-Ακου Γιώργο Παπανδρέου: Είναι μαλακία τώρα που είσαι μια ανάσα απο το Μαξίμου και δίχως την βοήθεια των νταβατζήδων, να ξυπνάς στις μνήμες των Ελλήνων το φάντασμα του Σημίτη στον οποίο αναγνωρίζουμε το ευρωπαικό του όραμα και την είσοδό μας στην ΟΝΕ, δεν συγχωρούμε όμως το βούρκο της διαπλοκής και της διαφθοράς.

Εαν κύριε Παπανδρέου, αποφασίσεις να χορέψεις τανγκό με τον Σημίτη, μάθε από τώρα ότι αρχίζει
η αντίστροφη μέτρηση για σένα.
Συνεννοηθήκαμε;


Ν.Ζ.
ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ

3 σχόλια:

Στέλιος είπε...

Νομίζω ότι βιάζεσαι να βγεις στο αντάρτικο! Και εγώ δεν τον πάω τον Σημίτη, όμως για να βγει δυνατό το Πασόκ πρέπει να δώσει την εικπονα πανστρατιάς, από τη στιγμή μάλιστα που ο Καραμανλής πλησιάζει τον Καρατζαφέρη. Εκτός αυτού, ο Σημίτης δεν είναι...Σμπώκος! Αφησε κι ε΄να έργο ρε παιδιά...

Unknown είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ.....
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ..... ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΕΛΛΗΝΑ... Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ...ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΝΕ.. (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ)...ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.
ΕΠΑΓΓΕΛΘΗΚΕ ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ...ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ..ΕΝΑΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ....ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΠΑΣΟΚ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΘΕΣΕΣ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΠ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ...ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.....
Η "ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ"...ΘΑ ΕΠΑΝΑΚΙΝΗΣΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ "ΔΥΣΗ".....
ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ....ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ....ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ....
ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΑΒΕΒΑΙΟ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Α, ώστε ο Γιωργάκης αποφάσισε να επαναφέρει στο κόμμα όλες τις παλιές αμαρτίες του Πασόκ;
Κοίτα να δεις ανασφάλειες που έχει το παιδί...