ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.3.09

ΟΙ ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΑ «ΑΝΩΜΑΛΟΙ» ΕΓΙΝΑΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ «ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ» ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ








ΕΔΩΣΕ ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ «ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ» Ο ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.


Ο «ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ» ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ «ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ» ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ .

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΠΑΤΡΙΔΑ Ο ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΤΟΥ ΣΙΝΑΦΙΟΥ ΤΟΥ .......ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ.... ΣΕ ΜΙΑ ΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ......ΟΛΟ "ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ"....ΜΕ ΠΛΑΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΠΛΑΣΤΟ ΟΝΟΜΑ...ΠΛΑΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ.......ΚΛΠ.....

ΑΝ ΟΙ «ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ» ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΟΙ «ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ» ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΤΕ Η ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!!!!!


ΥΓ: ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ..... Η ΑΝΙΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ "ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΩΝ"

3 σχόλια:

FAETHON είπε...

PAIDIA DIAFWNW O XARVAVELAS KALA EKANE ,MHN KSEXNATE H KYRIA VALIANATOY EIPE KSEKATHARA PWS XRHMATODOTITE APO TON SOROS ,OSOI GNWRIZOYN K ASXOLOYNTE KATALAVAN TON ROLO OLWN AYTWN .

Unknown είπε...

δεν τα βαλαμε με τον Χαρδαβελα!!!
Με την "διαφορετικοτητα" τα βαλαμε...

Ανώνυμος είπε...

Έστειλα στο newsline@alter.gr με θέμα http://video.google.com/videoplay?docid=684809060174481007 την ακόλουθη επιστολή:

Με την παρούσα γράφω να διαμαρτυρηθώ για την απαράδεκτη λίγο ενημερωτική & πολύ προπαγανδιστική εκπομπή ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ της 10.03.2009 η οποία για του λόγου του αληθές έχει προστεθεί στη φαρέτρα της σκοπιανής αλυτρωτικής προπαγάνδας http://youtube.com/watch?v=qrko1Dshocw
Αντί άλλων σχολίων προσυπογράφω τις ευστοχότατες αναλύσεις του http://kostasxan.blogspot.com/2009/03/blog-post_8352.html & http://kostasxan.blogspot.com/2009/03/blog-post_3628.html & καλώ δημόσια όλους τους Έλληνες να την
παρακολουθήσουν τόσο για να βγάλουν τα συμπεράσματα τους για τον σταθμό ALTER & τους συμμετέχοντες στην εν λόγω εκπομπή
όσο & για να διδαχθούν μέσω του Ενημερωτικού Δελτίου του Κέντρου Μακεδονικών Σπουδών και των Παμμακεδονικών Ενώσεων Η.Π.Α. & Καναδά με θέμα: Απροκάλυπτη προπαγάνδα Σκοπιανών στην Ελληνική τηλεόραση-Εμψυχωτικό μήνυμα του Π. Βοσκόπουλου για δράση Σκοπιανών μέσα στην Ελλάδα http://makelio.blogspot.com/2009/04/blog-post_6008.html όσα παρέλειψαν να τους
ενημερώσουν οι συντελεστές της εκπομπής.