ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.11.09

Εκδήλωση: «50 Χρόνια Κυπριακή Δημοκρατία: ΟΧΙ στη διάλυσή της με νέο Σχέδιο Ανάν»

To Σωματείο «Συμπαράσταση Αγώνα Κύπρου» (Σ.Α.Κ.) και η «Συντονιστική Επιτροπή Υποστήριξης Αγώνα για Ελεύθερη Κύπρο» (Σ.Ε.Υ.Α.Ε.Κ.) σας προσκαλούν σε εκδήλωση με θέμα:

1959 - 2009: 50 Χρόνια Κυπριακής Δημοκρατίας - ΟΧΙ στη διάλυσή της με νέο Σχέδιο Ανάν

στην αίθουσα του Πολεμικού Μουσείου (Βασ. Σοφίας και Ριζάρη 2, Μετρό «Ευαγγελισμός»), Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2009, ώρα 7.00 μ.μ.

Ομιλητές:

- Βάσος Λυσσαρίδης, Επίτιμος Πρόεδρος ΕΔΕΚ (Κύπρος)

- Γεώργιος Λιλλήκας, πρώην Υπουργός Εξωτερικών (Κύπρος)

- Γεώργιος Κασιμάτης, Ομ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών

- Μάνος Μεγαλοκονόμος, Πρέσβυς ε.τ.

Συντονιστής: Μανώλης Μηλιαράκης, Δημοσιογράφος, Πρόεδρος Σ.Ε.Υ.Α.Ε.Κ.

Θα ακολουθήσει συζήτηση.

>> Δηλώστε συμμετοχή για την εκδήλωση στο σχετικό ‘event’ στο Facebook.


Ηλεκτρονική διεύθυνση άρθρου: http://www.efylakas.com/archives/3650

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά-σιγά αρχίζουν και παίρνουν σάρκα και οστά οι εξαγγελίες Jeffrey Παπανδρέου για την περίφημη ένταξη των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία.

Οι αποφάσεις οι οποίες είχαν παρθεί από καιρό είναι έτοιμες προς υλοποίηση με την ελληνική υπηκοότητα να απονέμεται δεξιά και αριστερά σε “νόμιμους” μετανάστες οι οποίοι θ’ αποκτήσουν και δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης (προφανώς από τις προσεχείς δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές του 2010).

Η υφυπουργός Εσωτερικών, Θεοδώρα Τζάκρη, μιλώντας από το βήμα του Φόρουμ της Κοινωνίας των Πολιτών ανακοίνωσε μέτρα για την ισοπολιτεία των μεταναστών με τους Έλληνες. Σύμφωνα με “Το Βήμα” στις προθέσεις της κυβέρνησης είναι η παροχή ελληνικής υπηκοότητας στα παιδιά των νόμιμων μεταναστών που διαβιούν στη χώρα μας, ενώ εξαγγέλθηκε η συμμετοχή των μεταναστών στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης. Η κ.Τζάκρη σημείωσε ότι τα δύο αυτά σκέλη της μεταναστευτικής πολιτικής βρίσκονται υπό επεξεργασία, προκειμένου να πάρουν την οδό της νομοθετικής ρύθμισης.

Ένα πολύ καλό προ-στάδιο για να συνηθίσει ο ελληνικός λαός στην ένταξη των νέων “Ελλήνων” στη κοινωνία μας, κάτι που θα συνεχιστεί προφανώς και στο μέλλον με την σταδιακή συμμετοχή του νέου αυτού εκλογικού σώματος στις βουλευτικές εκλογές, κάτι που αποτελούσε πάντα τον διακαή πόθο του Γιωργάκη Παπανδρέου αλλά και του υπόλοιπου “προοδευτικού” κόσμου