ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.11.09

Γιατί .... τη Ντόρα; ...Μην ακούτε τους μητσοτακόδουλους!

Γιατί όλοι οι Πασοκτζήδες υποστηρίζουν τη Ντόρα; Γιατί ο Λαμπράκης υποστηρίζει την Ντόρα; Γιατί όλα τα λαμόγια και οι εμπλεκόμενοι σε σκάνδαλα Νεοδημοκράτες πολιτευτές στηρίζουν την Ντόρα; Γιατί ο Έβερτ δεν βγήκε να μιλήσει υπέρ της Ντόρας; Μήπως ο άνθρωπος δεν είναι σε θέση πλέον και κάποιοι βγάζουν ανακοινώσεις εξ ονόματός του;

Αν σκεφθεί τα παραπάνω ο τίμιος Νεοδημοκράτης θα πάει μαζικά να ψηφίσει για να σώσει τη ΝΔ από το οριστικό της τέλος! Να μην αφήσουμε τα κομματικά λαμόγια να βγάλουν πρόεδρο! Μαζικά στις κάλπες να γλυτώσουμε από το μητσοτακέικο!

ΥΓ. Ο Κεθίκογλου γυρίζει από κανάλι σε κανάλι και φοβερίζει τους Νεοδημοκράτες να μην πάνε να ψηφίσουν γιατί λέει μετά θα έχουν υποχρεώσεις! Καμία υποχρέωση δεν έχουν τα μέλη του κόμματος! Μην ακούτε τους μητσοτακόδουλους!
paideia

Δεν υπάρχουν σχόλια: