ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.11.09

ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΔ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ..... "ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ" ΓΙΑ ΤΟ ΛΑ.ΟΣ.???


H δημοσκόπηση της Alco που αποκαλύψε (ΕΔΩ) το press-gr και θα δημοσιευθεί την Κυριακή, δείχνει την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Αντώνη Σαμαρά σε ισοπαλία, στα επίπεδα του 47% ο καθένας. Αυτό όμως αφορά τον πρώτο γύρο στον οποίο η κ. Μπακογιάννη έχει μια πολύ ελαφρά υπεροχή. Στον δεύτερο γύρο όμως ο κ. Σαμαράς, κατά την ίδια δημοσκόπηση, εμφανίζει μεγαλύτερη δυναμική και προηγείται καθαρά έναντι της αντιπάλου του.
===============================================================
Με αφορμή την δημοσκόπηση της ALCO η οποία δείχνει ως νέο πιθανό αρχηγό της ΝΔ τον Αντώνη Σαμαρά μπήκαμε στον "πειρασμό" να αναρτήσουμε την σκέψη μας για τα επακόλουθα μιας τέτοιας πιθανής εξέλιξης στην προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης όσον αφορά την τυχόν αναδιάρθρωση του κομματικοπολιτικού χάρτη στην χώρα μας και κατ επέκταση στα έδρανα του κοινοβουλίου.

.......................................................................................................................................................
Η "κόντρα" των δύο "άσπονδων" ομοϊδεατών συνυποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ Μπακογιάννη-Σαμαρά δεν είναι μόνον ένα εσωκομματικό θέμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Η "κατεδάφιση" της "πολυκατοικίας" την 4η Οκτωβρίου θέτει τον συνιδιοκτήτη του οικοπέδου αυτής ΛΑ.ΟΣ. να διακατέχεται ,και όχι άδικα, από αμφίβολα συναισθήματα αλλά και ανησυχία για την τύχη της "αντιπαροχής" του οικοπέδου προς αναστήλωση του ΝΕΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΟΣ υπό τον νέο ιδιοκτήτη του ρετιρέ αυτού.


Η "συμβολαιογραφική πράξη" αν επικυρωθεί δια υπογραφής ΣΑΜΑΡΑ την 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ τότε.......... σεμνά και ταπεινά θεωρούμε ότι μπαίνει ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ στο κόμμα του Γ. Καρατζαφέρη και έτσι η φερόμενη ως κοινά ιδεολογικός "πολυκατοικία" να γίνει "μονοκατοικία".


Η ΝΔ με την κυβέρνηση και την αρχηγία Καραμανλή έχασε το ιδεολογικό της υπόβαθρο.
Εκ δεξιόν της απόλεσε το "πατριωτικό" προφίλ του ιδρυτή της και εξ αριστερόν της ασπάστηκε τον νεοφιλελευθερισμό της Αγίας Οικογένειας χάνοντας έτσι τον μπούσουλα με αποτέλεσμα να φτάσει και στην αναπόφευκτη συντριβή που όμοια της δεν έχει προηγούμενο.

Η λήψη της αρχηγίας από τον Σαμαρά σηματοδοτεί τουλάχιστον ,έναν ιδεολογικό ορίζοντα με τον χαρακτήρα του "πατριωτικού" μια και ο νυν υποψήφιος για την αρχηγία Σαμαράς το διατυμπανίζει όπου βρεθεί και όπου σταθεί.

Δεν χρειάζεται και πολύ να καταλάβει κανείς ότι η "πολυκατοικία" αποκτά ως κοινό γνώρισμα της τον "πατριωτισμό" . Λόγω των ανοιχτών εθνικών θεμάτων Ελληνοτουρκικά, Κυπριακό, Σκόπια που αυτόν τον καιρό είναι τόσο επίκαιρα όσο ποτέ , οι "ευπατρίδες" θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις.
Σε συνδυασμό τα ανωτέρω με το κατασκευασμένο από τους "καχύποπτους" πολιτικούς αντιπάλους παρουσιαζόμενο "μειοδοτικό" προφίλ στον νυν πρωθυπουργού δημιουργείται ενίσχυση στις τάσεις των "πατριωτικών" αντιστάσεων αλλά και των κατ επάγγελμα πατριδοκάπηλων ώστε να αποτελέσει τροφή για τους υπερπατριώτες ΣΑΜΑΡΑ και ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, τότε ως συνεπαγωγή το αποτέλεσμα δεν μένει παρά να είναι το αυτονόητο.

Η ΝΔ ΘΑ ΑΠΟΡΡΟΦΉΣΕΙ ΤΟΝ "ΜΙΚΡΟ" ΛΑΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σε δημοσκοπηση της realnews
ΠΑΣΟΚ 42%
ΝΔ 22%
ΚΚΕ 6,8%
ΛΑΟΣ 6,2%

O SAMARAS δεν μπορει να κοψει ψηφους απο το ΛΑΟΣ γιατι ειναι συμβιβασμενος.
Δεν ειναι ο ΣΑΜΑΡΑΣ της ΠΟΛ.ΑΝ