ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.11.09

Ψεύτικα ρεπορτάζ τότε και τώρα...



Με αφορμή την παραπομπή στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ των υπεύθυνων των εφημερίδων ΒΗΜΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ και ΕΘΝΟΣ για το ψεύτικο ρεπορτάζ από την επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα, βετεράνος δημοσιογράφος, με καλή μνήμη, μας διηγήθηκε μια ιστορία από το 1980.

Τον Ιούλιο του 1980, πριν να αρχίσουν τα "μπάνια του λαού", ο τότε αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Ανδρέας Παπανδρέου ζήτησε συνάντηση με τον πρωθυπουργό Γεώργιο Ράλλη που μόλις είχε αναλάβει μετά την μεταπήδηση του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην Προεδρία της Δημοκρατίας. Η συνάντηση είχε καθορισθεί για την Δευτέρα το πρωί στις 11.

Το προηγούμενο βράδυ ο Δημήτρης Μαρούδας, εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, ενημέρωσε τους συντάκτες των εφημερίδων για το τι επρόκειτο να πει ο Ανδρέας στον Ράλλη. Οι αντιπολιτευόμενες εφημερίδες βγήκαν το μεσημέρι της Δευτέρας με τίτλους του είδους "Ανδρέας: Ως εδώ κ. Ράλλη" και άλλα σχετικά. Όμως, για κακή τύχη των εφημερίδων η συνάντηση δεν έγινε την Δευτέρα το πρωί. Ο Ανδρέας την μετέθεσε για την επόμενη, Τρίτη.


Ευτυχώς για τους διευθυντές των εφημερίδων της εποχής, τότε δεν υπήρχαν blogs, ιδιωτικές τηλεοράσεις και ραδιόφωνα. Οι αναγνώστες δεν είχαν άλλο τρόπο ενημέρωσης. Η μοναδική εφημερίδα που δεν είχε το ρεπορτάζ της συνάντησης ήταν η Αυριανή. Προφανώς, ο κ. Κουρής είχε ειδική ενημέρωση από τον Μαρούδα. Κάποιες «κακές γλώσσες» έλεγαν τότε ότι ο Ανδρέας μετέθεσε την συνάντηση για να «αδειάσει» τις εφημερίδες. Λέτε;
foreignpress-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: