ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.11.09

Το στίγμα…



Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Βαρέθηκα να μετράω τις πρώτες μέρες τους αντίστροφα. Δε βρίσκω το κίνητρο πια. Κατέγραψα εξαρχής το στίγμα τους. Εικονοπλάστες για χάριν εντυπωσιασμού, γιαλαντζί σοσιαλιστές με «πριγκιπική ρίζα», κρυπτοδεξιοί, ενσυνείδητοι φέροντες φρούδες ελπίδες.

Κινδυνεύουν να καταστήσουν τον Μαρκογιαννάκη έχοντα περισσότερη αριστερή συνείδηση από δαύτους, τον Αλογοσκούφη λιγότερο νεοφιλελεύθερο από τον έτερο διδάκτορα του LSE, Παπακωνσταντίνου, και τον Σουφλιά με αυξημένη οικολογική ευαισθησία.

Μη μπορώντας να προωθήσουν εμφανώς τους δικούς τους κολλητούς, χρησιμοποίησαν μια μεταμοντέρνα e-διαδικασία για να προωθήσουν τους αρεστούς. Αδυνατώ να πιστέψω ότι ο Παταβούκας είναι ο καταλληλότερος Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού. Αμφιβάλλω αν έχει καταθέσει βιογραφικό στο e-government.

Ζητώ να δοθεί στη δημοσιότητα ο κωδικός της αίτησής του και η αίτηση σκαναρισμένη. Το ίδιο ζητώ και για τους άλλους Γραμματείς με την ανακοίνωσή τους. Αδυνατώ να πιστέψω ότι ο λέκτορας (!) κ. Δημήτραινας ήταν ο καλύτερος όλων! Αναμένω να δω αν θα επιβεβαιωθούν οι φήμες για την κατάληψη της Γ.Γ. Ενέργειας από τον φίλο, οδοντίατρο της κ. Γεννηματά. Ενώ είχαν σημείωσει την προβληματική στη λειτουργία του δημόσιου τομέα, κατάφεραν να τον θέσουν σε πλήρη αποσυντονισμό και ανενεργεία, μέρες τώρα, με την αναμονή της αλλαγής φρουράς σε υψηλόβαθμες και ειδικές θέσεις. Έστρεψαν εναντίον τους πολλές αδικημένες κοινωνικές ομάδες (λιμενεργάτες, μισθωτούς από stages), άνοιξαν νέο κύκλο βεντέτας με τους τρομοκράτες και σύντομα, μόλις τους πουν την «ευρωπαϊκή αλήθεια», θα στείλουν στα μπλόκα τους αγρότες.

Κορόιδεψαν τον φορολογούμενο, μιλώντας για μη επιβολή νέων φόρων. Άρχισαν πρώτα από τους έμμεσους και τις έκτακτες εισφορές των επιχειρήσεων. Ποιος καπνίζει;; Ποιος πίνει;; Δεν είμαι εγώ..;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: