ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.11.09

Μπάχαλο έκανε το γεύμα που παρέθεσαν τα κομματικά στελέχη της ΝΟΔΕ στη Ντόρα πολιτεύτρια της Ν.Δ. που δεν καλέστηκε...




Ενότητα ζήτησε η Μπακογιάννη στην ομιλία της στο Αγρίνιο και όχι αποκλεισμούς. Ένας αποκλεισμός όμως από το τραπέζι που παρέθεσε η ΝΟΔΕ ή κατ άλλους ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ της Ν.Δ.στην Αιτωλοακαρνανία Γιώργος Σιορίκης αποτέλεσε casus belli για μια πολιτεύρια του κόμματος στο νομό. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στο γεύμα καλέστηκαν μόνο οι Βουλευτές και όλοι οι πολιτευτές που συμμετείχαν στις πρόσφατες εκλογές , δεν καλέστηκε όμως έγκαιρα νεαρή πολιτεύτρια παρά έμαθε για το τραπέζι και τηλεφώνησε οργισμένη στο κ. Σιορίκη ζητώντας εξηγήσεις για τον αποκλεισμό της. Δεν περιορίστηκε μόνο όμως στο τηλεφώνημα και παρά το συγγνώμη του κ. Σιορίκη και την λογική εξήγηση ότι ξέχασε να την ειδοποιήσει άμεσα αρκετά λεπτά μετά έσπευσε κινούμενη από θυμό στο Μεσολόγγι και μπούκαρε στο χώρο που συνγευμάτιζε η υποψήφια πρόεδρος με τα άλλα κομματικά στελέχη εκφράζοντας κατ ιδίαν τη στήριξη της στη Ντόρα αλλά και τα παράπονα της για την συμπεριφορά του Προέδρου και αμέσως μετά αποχώρησε αρνούμενη να καθίσει.
paron aitoloakarnanias

Δεν υπάρχουν σχόλια: