ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.11.09

TOILET....IN IRAQ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα υπονοούμενα του (Λα) Λάκη Λαζόπουλου – Ακροδεξιοί οι τρομοκράτες!
Αυτή η ιστορία με την αριστερή τρομοκρατία, που όμως μπορεί να είναι… ακροδεξιά (!!!) δεν είναι σημερινή ή χτεσινή. Είναι πολύ παλιά.

Όποτε οι αριστεροί τρομοκράτες έκαναν κάποια ενέργεια που ξεσήκωνε τη λαϊκή οργή, τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της τρομοκρατίας, ανακάλυπταν ότι –μάλλον- πρόκειται για… ακροδεξιούς. Μέχρι που σκοτωνόταν κάποιος απ’ αυτούς (π.χ. Τσουτσουβής), έσκαγε βόμβα στα χέρια κάποιου άλλου (π.χ. Μαζοκόπος) και εν τέλει συνελήφθησαν οι Ξηροί, οι… χλωροί και άλλα… «μουλουδάκια», και τότε η χορωδία των δημοσιογραφικών παπαγαλακίων ξέχναγε τι έλεγε μέχρι χτες και έσπευδε να τους συμπαρασταθεί…

Η συμμορίτικη δολοφονική ενέργεια στην Αγία Παρασκευή, δε μπορούσε να δικαιολογηθεί δημοσίως με τίποτα από τους συνήθεις τηλεοπτικούς συνηγόρους του αριστερού τρόμου. Κι όσοι επιχείρησαν να το κάνουν έμμεσα, εισέπραξαν αγανάκτηση. Όπως π.χ. ο (Λα) Λάκης ο Λαζόπουλος, του οποίου η εκπομπή βρισκόταν στον αέρα όταν έγινε η τρομοκρατική επιδρομή, και την υπερασπίστηκε ως εξής: «είναι βέβαια λυπηρό να χάνονται ανθρώπινες ζωές, ευχόμαστε περαστικά, αλλά να ξέρετε η βία φέρνει βία».

Αφού, λοιπόν, αποδοκιμάστηκε από το ευρύ κοινό –όχι από τους λιγωμένους χειροκροτητές του-, σήμερα στην εκπομπή του άφησε υπονοούμενα πως η τρομοκρατία είναι… ακροδεξιά. Είπε, λοιπόν, ο (Λα) Λάκης: «Η επίθεση στο τμήμα της Αγίας Παρασκευής ήταν τυφλή ενέργεια. Τυφλές τρομοκρατικές ενέργειες εγώ ξέρω ότι κάνει η ακροδεξιά».

Το κρατάμε αυτό. Κι αν ποτέ πιαστεί τρομοκράτης, ζωντανός, είμαστε σίγουροι ότι ο (Λα) Λάκης, ο Ταρζανομάκης και τ’ άλλα «παιδιά» του «σωματείου», δεν πρόκειται να τον υπερασπιστούν, αφού θα είναι… ακροδεξιός. Βάζετε στοίχημα;

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕΠ : κάτω από τους νόμους Πεπονή κατασκεύασαν τις περίφημες ‘αποκαταστατικές’ διατάξεις του άρθρου 25 και του Ν. 2190, που ουσιαστικά παραβίαζαν το νόμο για το ΑΣΕΠ, καταργούσαν την έννομο τάξη και ανάγκαζαν το ίδιο το ΑΣΕΠ να διαπιστώνει με εκθέσεις του χιλιάδες παράνομες κομματικές προσλήψεις κυρίως συμβασιούχων. Ο δημόσιος τομέας στην Ελλάδα πασοκοκρατείται, αφού επί 20 χρόνια είχαν διοριστεί πάνω από 1 εκ. ‘πράσινα’ παιδιά….. Παρόλα αυτά ο σοσιαλιστικός τύπος επιμένει ότι ο δημόσιος τομέας κατακλύστηκε από γαλάζια παιδιά. Καλό το παραμύθι αλλά χωρίς δράκους. Πολύ σωστά επισημαίνει ο Δ. Ρίζος : «πώς συμβαίνει η ΝΔ να διόριζε γαλάζια παιδιά στο δημόσιο και αυτά να τρέχουν να ψηφίζουν πασόκ, αφού όλα τα συνδικάτα των εργαζομένων στο δημόσιο ελέγχονται από το πασόκ».