ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.11.09

Τώρα αρχίζουν τα ωραία ....


Το ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρος του και Πρωθυπουργός της Ελλάδας διένυσε τις 50 ημέρες στην εξουσία και στην διακυβέρνηση της χώρας.
Η όρεξη για δουλειά και τα "σηκωμένα μανίκια" φάνηκαν από την πρώτη ημέρα ανάληψης της εξουσίας με τις "επαναστατικές" ανατροπές της νέας κυβέρνησης που άφησαν ως επί το πλείστον την εντύπωση ότι η "διαφάνεια" και η "δημόσια διαβούλευση" αποτελούν την πεμπτουσία του "νέου" τρόπου που θα κυβερνηθεί ο λαός και ο τόπος.

Είναι γεγονός ότι όλα τα καυτά θέματα όπως δημοσιονομικό και ασφαλιστικό ,.ειδικά το δεύτερο άνοιξαν μέσα στις πρώτες 50 ημέρες όταν κατά το παρελθόν άλλες κυβερνήσεις προσπαθούσαν να τα "αγγίξουν" κρατώντας όμως αποστάσεις ασφαλείας.
Οι αποφάσεις αυτές δοθείσες δια στόματος Πρωθυπουργού είχαν και το "χωνευτικό" τους για την ευπεψία των θεμάτων αυτών από τον λαό. "Πετάχτηκε" μια "εντολή" κορόνα από τον Πρωθυπουργό όσον αφορά τα δημοσιονομικά ..όπως η " ήπια προσαρμογή για να μην θιχτούν τα ασθενέστερα στρώματα" αλλά θέλουν να φορολογήσουν μέσα στην φοροεπιδρομή που έχουν εξαπολύσει και την πρώτη κατοικία ή για το άνοιγμα του ασφαλιστικού ακούστηκε δια στόματος Λοβέρδου ότι " εγγυόμαστε ότι δεν θα πειραχτούν τα όρια ηλικίας ή οι εισφορές" ...αφού δεν πρόκειται να πειραχθεί τίποτα τότε γιατί το ανοίγουν?
Όλα αυτά βέβαια γινόντουσαν ερήμην της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία περνούσε τις δικές της αγωνίες και τελικά ανέδειξε τον νέο Πρόεδρο της με την περάτωση της χθεσινής εσωκομματικής εκλογικής διαδικασίας.
Όπως λέμε και στον τίτλο μας. Τώρα αρχίζουν τα ωραία!!!!
Φτάνοντας ο Πρωθυπουργός στο ήμισυ των 100 ημερών όπου προεκλογικά είχε θεωρηθεί ως το πέρας της αρχής των νέων επαγγελλόμενων σοσιαλιστικών ημερών κατά τα εκ μπαλκονίου υποσχόμενα.... έρχεται η ανάδειξη του νέου προέδρου της ΝΔ στο πρόσωπο του Α. Σαμαρά... η οποία σηματοδοτεί εκ των πραγμάτων ανατροπές στο παραδοσιακά κλειστό κόμμα της ΝΔ... με πολλά θετικά συμπεράσματα ,όπως την πτώση της οικογενειοκρατίας, την αμέριστη συμμετοχή και ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα ..., 770.00 προσήλθαν στις κάλπες που σημαίνει ότι ο κόσμος αδιαφορούσε για τους πολιτικούς και όχι για την πολιτική....όλα αυτά δίνουν άλλη υπόσταση στην από εδώ και πέρα αντιμετώπιση των πολιτικών τόσο από την μεριά Σαμαρά για τον τρόπο που θα ασκεί τον κοινοβουλευτικό έλεγχο όσο και από την μεριά της κυβέρνησης που πλέον αντιλαμβάνεται ότι η πολιτική αντιπαράθεση της με την αξιωματική αντιπολίτευση δεν θα μπορεί να αντιμετωπίζεται με ελαφρά λαϊκά επιχειρήματα μια και αποδυναμώνεται το σκληρό rock που προτάσσονταν κάθε φορά που το κίνημα στριμωχνόταν στην γωνιά του πολιτικού ρινγκ.
Το ΠΑΣΟΚ δια του Γ.Παπανδρέου αποτίναξε τον "εκσυχρονισμό" .....εχθές η ΝΔ αποτίναξε δια της ανάδειξης του νέου ηγέτη της Α. Σαμαρά τα κακώς κέιμενα των "Εφιαλτικών" ημερών της.

Ίσως έρχεται μια νέα Πολιτική Εποχή η οποία ευελπιστούμε να αποβεί επωφελεία του Ελληνικού λαού.

ΙΔΩΜΕΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: