ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.12.09

Μας κουτούπωσε… ο Κουτούπης!



Τι εννοεί ο Παναγιωτακόπουλος;(zonews)

ΔΗΛΩΣΗ Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 02/12/09 -

" Έλεος. Ο διασυρμός του κινήματος πρέπει να σταματήσει. Αρκετά με τους πειραματισμούς που εκθέτουν το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ το ψηφίζουν ο ένας στους δύο Έλληνες και αυτός ο διασυρμός το μόνο που προσφέρει είναι το να δίνει ιδέες στους σεναριογράφους των καναλιών. Το βιογραφικό των 60 πρώτων ημερών της κυβέρνησης δυστυχώς έκλεισε με την περίπτωση Κουτούπη. Πριν κλείσει και το βιογραφικό των 100 ημερών επιβάλλεται να δείξουμε σοβαρότητα, αποφασιστικότητα και συνέπεια γιατί η ανοχή του κόσμου εξαντλείται. Φτάνουν πια οι πειραματισμοί στις πλάτες του ΠΑ.ΣΟ.Κ και των προβλημάτων του λαού."

Σχόλιο: Ανεύθυνες επιλογές χωρίς σοβαρότητα και υπευθυνότητα

Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ υπομένει τη μια απογοήτευση μετά την άλλη. Πριν ακόμη συμπληρώσει, η πράγματι λαοπρόβλητη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, 100 ημέρες εξουσίας, έχασε την αρχική δυναμική της προεκλογικής περιόδου. Η ταχύτητα των αποφάσεων σε ρυθμό χελώνας και ικανοποίηση των πολιτών σε αναστολή ανοχής.

Από την αρχή αυτή η κυβέρνηση ξεκίνησε στραβά. Ότι θύμιζε ΠΑΣΟΚ γινόταν από πράσινο κόκκινο πανί!!! άραγε γιατί; ποιους εκεί μέσα ενόχλησε ο κομματικός ψηφοφόρος;

Αλήθεια στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις που θα στηριχθεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ;
Στους φίλους και τους γνωστούς αξιοκρατικούς πτυχιούχους του;

ΔΕΝ μας τα λέγατε αυτά προεκλογικά κύριε Παπανδρέου!!!

Παρ όλη τη δυσαρέσκεια μας εμείς θα παραμείνουμε στις κομματικές διακυρηγμένες αξίες μας.

Οι ιδέες μας παραμένουν διαχρονικά σταθερές και επιδιωκόμενες για άμεση εφαρμογή. Σύμφωνα με αυτές το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε θριαμβευτικά στην εξουσία.

Σήμερα βλέπουμε οι αντιδράσεις από ψίθυρους να γίνονται κραυγές!!!

Άραγε έχουμε μία ιδιότυπη κυβέρνηση τύπου Καραμανλή με χαμηλά αντανακλαστικά;

Μας θλίβει κύριε Πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ να διαβάζουμε τον κατάπτυστο Τριανταφυλλόπουλο να θριαμβολογεί χαιρέκακα: "Η zougla.gr «έφαγε» το πρώτο κυβερνητικό στέλεχος"

Υπάρχουν ευθύνες και πρέπει να αποδοθούν. ΔΕΝ μπορεί για κάποιον Υπουργό (που φέρεται ως ο υποστηριχτής του κ.Κουτούπη) μετά από αυτό να παραμένει στη θέση του.

Αλλιώς μα τα λέγατε προεκλογικά!!!

Αλλά για να ΜΗΝ συνεχίσω και γίνω ακόμη πιο σκληρό δίνω στο σύνδεσμο της
Κίνηση πολιτικής διαβούλευσης, οι οποίοι ενστερνίζονται τις παρακάτω κομματικές αρχές του ΠΑΣΟΚ: "Εμείς, Σοσιαλιστές και Δημοκράτες, στο δρόμο της κοινωνικής συνοχής, της πράσινης ανάπτυξης, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δίκαιης αναδιανομής του πλούτου, με πολιτικές που βάζουν πρώτα τον πολίτη. "

...και για το το θέμα που προέκυψε άνοιξαν τον ενδιαφέροντα διάλογο με θέμα:

Μας κουτούπωσε… ο Κουτούπης!

ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: