ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.12.09

Ντοπαμίνη: το κατάλληλο γονίδιο για εμφύτευση σε Παπανδρέου και Σαμαρά…


Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Σύμφωνα με νέα επιστημονικά ευρήματα μιας γερμανικής μελέτης, που δημοσιεύονται στην επιθεώρηση «Proceedings of the National Academy of Sciences», τα άτομα που φέρουν μια συγκεκριμένη γονιδιακή παραλλαγή φαίνεται ότι προσαρμόζονται καλύτερα σε νέες καταστάσεις και έχουν την ικανότητα να λαμβάνουν γρήγορα σωστές αποφάσεις. Τα άτομα αυτά εμφανίζουν μεγαλύτερη δραστηριότητα στον προμετωπιαίο φλοιό του εγκεφάλου, η οποία συνδέεται με τον μεταβολισμό του νευροδιαβιβαστή ντοπαμίνη. Όπως αναφέρει ο Πολ Σάνμπεργκ, καθηγητής της Νευροχειρουργικής και διευθυντής του Κέντρου για τη Γήρανση και την Αποκατάσταση του Εγκεφάλου του Πανεπιστημίου της Νότιας Φλόριδας στην Τάμπα, «η ντοπαμίνη σχετίζεται με την επιβράβευση και έτσι πιθανώς ορισμένα άτομα λαμβάνουν ταχύτερα αποφάσεις επειδή διαθέτουν περισσότερη ντοπαμίνη στο προμετωπιαίο φλοιό τους». Ειδικοί του Ινστιτούτου Μαξ Πλανκ για την Ανθρώπινη Ανάπτυξη στο Βερολίνο, στα πλαίσια της συγκεκριμένης μελέτης, ζήτησαν από 26 υγιείς νεαρούς άνδρες και γυναίκες να παίξουν ένα παιχνίδι, στο πλαίσιο του οποίου προσπαθούσαν να συγκεντρώσουν πόντους επιλέγοντας μία από τέσσερις διαφορετικές επιλογές που δίνονταν. Όπως προέκυψε, οι εθελοντές που έφεραν μια συγκεκριμένη εκδοχή του γονιδίου COMT, γνωστή ως Val/Val, κέρδιζαν περισσότερους πόντους σε σύγκριση με άλλους που έφεραν την εκδοχή Met/Met του γονιδίου, λαμβάνοντας ταχύτερα τις σωστότερες αποφάσεις. Το γονίδιο COMT κωδικοποιεί την παραγωγή ενός ενζύμου που διασπά την ντοπαμίνη και άλλους νευροδιασπαστές. Σήμερα κυκλοφορούν φάρμακα γνωστά ως αναστολείς COMT τα οποία χορηγούνται για τη νόσο Πάρκισον και άλλες που συνδέονται με διαταραχές της ντοπαμίνης.

Θεωρώ ότι καθίσταται αναγκαία μια χορήγηση του COMT και στους δύο ηγέτες του δικομματισμού. Στον έναν, γιατί επείγουν μέτρα, τομές, μεταρρυθμίσεις, κάλυψη σημαντικών νευραλγικών θέσεων για την εύρυθμη λειτουργία του κρατικού μηχανισμού και περισσότερη ικανότητα ευελιξίας και διπλωματίας με ευρωπαίους ετέρους. Στον άλλον, γιατί επείγουν σαρωτικές αλλαγές στο κόμμα με νέα πρόσωπα και όχι με εκείνα που οδήγησαν τον Καραμανλή από το +5% στο -10% και με τα οποία φαίνεται ότι συνομιλεί την επόμενη μέρα, καθώς τους οφείλει την ολική επαναφορά.

Πιστεύω όμως, ότι το συγκεκριμένο γονίδιο το χρειάζονται και οι ψηφοφόροι γιατί ξεχνούν. Εκτός των άλλων, ξεχνούν το παρελθόν και δεν μιλούν όταν ο γιος δίνει θέση Επιτρόπου στην βασική κατήγορο του Πατέρα. Εκτός των άλλων, ξεχνούν το παρελθόν και δεν μιλούν όταν ο νεοεκλεγείς αρχηγός τούς έριξε στην μαρμάγκα των 11 χρόνων αντιπολίτευσης. Ξεχνά ο λαουτζίκος την παλαιότητά τους και τους βλέπει σαν καινούριους και άφθαρτους.

Όταν λοιπόν κάποιος σήμερα αποψύχτηκε για να διευθύνει, γιατί να μην ντοπαριστεί και λίγο, για να ελαττωθεί η νωθρότητα του;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: