ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.12.09

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ


Η Χώρα πτωχεύει... Ολοφύρεται ο Πρωθυπουργός - ο ίδιος που γενναιόδωρα επεσφράγιζε όλες τις προεκλογικές εξαγγελίες του με την αρχοντική επωδό "Λεφτά υπάρχουν" (θυμίζοντας την ανάλογης βαρύτητας ατάκα του μακαρίτη Αυλωνίτη στην ταινία "Ο Λεφτάς"). Ο επί των Οικονομικών Υπουργός του περιγράφει ένα ζοφερό μέλλον: λήξεις προγραμμάτων απασχόλησης, απολύσεις, καθήλωση μισθών, αύξηση φόρων και λοιπών κρατήσεων, απάλειψη πρόσθετων παροχών, διαγραφή οδοιπορικών, κατάργηση υπερωριών, και άλλα παρόμοια "πρωτότυπα" μέτρα προοιωνίζονται ασφυκτικό "σφίξιμο ζωναριού" για τους εργαζομένους του ευρύτερου δημοσίου τομέα (ο ιδιωτικός, έτσι κι αλλιώς, έχει αφεθεί στο έλεος του Θεού...) Όμως, μήπως "υπάρχουν λεφτά"; Μήπως οι πρωθυπουργικές οιμωγές έχουν άλλους αποδέκτες; Μήπως οι κυβερνώντες μας δουλεύουν; Γιατί πώς αλλιώς να ερμηνευθούν 5 (πέντε) απανωτές αποφάσεις του Υπουργού "Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης" κυρίου Λοβέρδου, που δημοσιεύονται στο ΦΕΚ υπ' αριθμ. 2382 της 26ης Νοεμβρίου 2009, τεύχος Β΄. Η λοβέρδειος πεντάδα εγκρίνει την υπερωριακή απασχόληση του διοικητικού προσωπικού του ΙΚΑ, για το τελευταίο τρίμηνο το 2009 (δηλαδή μετά την παλινόρθωση του σοσιαλισμού εν Ελλάδι) και για όλο το 2010. Και πόσο θα κοστίσουν αυτές οι υπερωρίες (των 5 λοβέρδειων αποφάσεων); Μόλις 54.425.865,24 ευρώ!!! Δεν θα αμφισβητηθεί εδώ η ανάγκη να παραχθεί από τις Υπηρεσίες του ΙΚΑ το προσδοκώμενο έργο. Ούτε, φυσικά, θα αμφισβητηθεί η υποχρέωση της Διοίκησης - εργοδοσίας να αμείβει κανονικά το υπερωριακώς εργαζόμενο προσωπικό της. Αμφισβητείται όμως η ειλικρίνεια, η αξιοπιστία, η σοβαρότητα των κυβερνητικών προθέσεων. Γιατί δεν πάει να κραυγάζεις για την ανάγκη περιορισμού των δαπανών, να απολύεις τους είλωτες των stages, και ταυτόχρονα να εγκρίνεις 55 εκατομμύρια για υπερωρίες!!
.
οπωπητήρ
Φ

Δεν υπάρχουν σχόλια: