ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.11.09

ΕΠΙΚΗΡΥΞΗΣ...... (ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΗΡΥΞΕΣ...Προ-Πο)


Διαβάζοντας προ καιρού ότι ο υπουργός προστασίας του πολίτη(ου), επικήρυξε αυτούς πού έριξαν καυστικό υγρό στο πρόσωπο της Βουλγάρας συνδικαλίστριας, πολύ το χάρηκα πού επί τέλους ένας ΄Ελληνας υπουργός ενδιαφέρεται τόσο διά μία οικονομική μετανάστρια, πού παίρνει το ψωμί από το στόμα μιας Ελληνίδας. Πού επί τέλους ενδιαφέρεται δι’ αυτά τη δύστυχα πλάσματα πού ήλθαν στην πατρίδα μας, την τόσο πλούσια, διά να προκόψουν και να φροντίσουν επί τέλους να γίνη υπαρκτή η μέχρι τούδε φανταστική ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΦΥΛΗ, όταν μετά μερικά χρόνια θα γίνει επιμειξία μεταξύ Ελλήνων Και Ινδοπακιστανών και έτσι τα λεγόμενα και γραφόμενα της κυρίας στο υπουργείο δια βίου μάθησης(εως), θα πραγματοποιηθούν.

Εκ της ως άνω επικηρύξεως, μού ήλθε μία ιδέα, (εδώ θέλω την βοήθεια των Νομικών και Συνταγματολόγων εκ των αναγνωστών σου), να επικηρύξουμε και εμείς τους Ανθέλληνες. Ν’ ανοίξουμε έναν τραπεζικό λογαριασμό, όσοι αισθανόμεθα ΄Ελληνες και να επικηρύξουμε τους γονείς, τ’ αδέλφια, τις συζύγους και τα παιδιά των προδοτών και με κάθε διαγραφή τους από τον μάταιο τούτο κόσμο να τους στέλνουμε στον αιώνιο παράδεισο, να αμείβονται αυτοί πού τους διαγράφουν.

Αρχής γενομένης εκ του Υπουργείου (Εθνικής) Παιδείας και δια βίου μάθησης(εως), καθώς και του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, από τα υπόγεια μέχρι τα ρετιρέ. Εν συνεχεία του Υπουργείου Εξωτερικών και των οικονομικών ελεγκτικών μηχανισμών, των δουρείων ίππων των Μ.Κ.Ο. και όλων των προσκυνημένων και προπαγανδιστών κατά της πατρίδος μας.

Νομίζω ότι κάποια άρθρα του Συντάγματος μας δίνουν το δικαίωμα να τους διαγράφουμε από τους καταλόγους των Ελλήνων, κατόπιν της διαγραφής των θα τους δοξάζουμε σαν ήρωες εθνάρχες, θα του κάνουμε αγάλματα και θα δίνουμε τ’ όνομά τους σε μερικούς δρόμους.

Θέλω την βοήθεια των ειδικών διά την δημιουργία μιάς επιτροπής διά την αξιολόγηση αυτών των οικογενειών πού πρόκειται να διαγραφούν και τι αμοιβές πρέπει να δοθούν και πως θα δίδονται.

Μετά τιμής Ελληνικής

Δευκαλίων Κωνστ. Βατιμπέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: