ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.12.09

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΕ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ. ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟ 81 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΟΚ...ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Εμμέσως εκβιαστικές οι δηλώσεις Μιλόσοσκι για την ενταξιακή διαδικασία της ΠΓΔΜ στην ΕΕ.

Ο Μιλόσοσκι εξέφρασε την πεποίθηση ότι "το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο με πολιτική βούληση θα ακολουθήσει την πρόταση της Κομισιόν γιατί η έναρξη διαπραγματεύσεων θα βοηθήσει τη χώρα μας να είναι πιο σταθερή, να αναπτυχθεί, γιατί άλλωστε η Μακεδονία ήταν πάντοτε ένας καλός γείτονας, και δεν προκαλούσε προβλήματα ασφάλειας στην περιοχή".
Ωστόσο ο ψευτο Μακεδόνας Μιλόσοσκι έριξε λέγοντας χαρακτηριστικά: «τις ευθύνες στην ευρωπαϊκή πλευρά. Ελπίζω ότι δεν θα συμβεί για δεύτερη φορά στην ιστορία της ΕΕ, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο να παίρνει διαφορετική θέση από αυτήν που προτείνει η Κομισιόν. Είχε συμβεί το 1981, που η Κομισιόν είχε αποφανθεί ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας, όμως το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αποφάσισε ότι η Ελλάδα μπορεί να γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινότητας».
===============================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Με λίγα λόγια οι ανύπαρκτοι της ιστορίας ,οι εθνομαφιόζοι Σκοπιανοί αποδεικνύουν το απροσμέτρητο θράσος τους για ακόμη μια φορά. Σκεφθείτε τι θα ξεστομίζουν όταν θα αποκτήσουν και οντότητα στους διεθνείς οργανισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: