ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.12.09

Η "ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ"....ΜΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΩΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ....

Για "τεχνικούς" αποκλεισμούς κατηγορείτε η "ανατροπή" του Γ Παπανδρέου.
Διαβουλεύσεις με προσκείμενους στην κομματική απόχρωση και με αποκλεισμούς των δημοσίων προσώπων που είναι φίλα προσκείμενη στην ΝΔ δεν νοείται συνεννόηση με σκοπό το "κοινό" καλό.
================================================================
Αποκλείονται αναιτίως από τις συναντήσεις στα Υπουργεία αυτοδιοικητικοί , Βουλευτές και φορείς που δεν ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ





Σε αντίθεση με τη Ν.Δ. που όταν έκανε συναντήσεις για κρίσιμα τοπικά θέματα στα γραφεία των αρμόδιων Υπουργών καλούσε και το σύνολο των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων του νομού το ΠΑΣΟΚ βλέπουμε να τηρεί αυστηρά κομματικές γραμμές. Οι πολιτικές ηγεσίες των Υπουργείων περιορίζονται σε κομματικές συσκέψεις καλώντας αποκλειστικά τους εκλεγμένους τοπικούς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και τους εκλεγμένους με το χρίσμα αυτοδιοικοιητικούς που εμπλέκονται στο θέμα συζήτησης και αποκλείονται εκπρόσωποι άλλων φορέων αν δεν είναι της αρεσκείας τους. Αυτό που σας περιγράφουμε έγινε και στην περίπτωση της πρόσφατης σύσκεψης στο γραφείο του Γ. Μαγκριώτη για την Ιόνια Οδό που θα μπορούσε να ήταν ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γ. Παπαναστασίου καθώς και Δήμαρχοι του νομού αλλά και την περασμένη Τρίτη στο Υπουργείο Παιδείας όπυ έλαβε σύσκεψη με θέμα το Πανεπσιτήμιο και το πρόβλημα της σχολικής στέγης. Θεωρούμαι επιεικώς απαράδεκτο και παλαιοκομματικό να μην προσκληθούν στην εν λόγω σύσκεψη τόσο ο Δήμαρχος της δεύτερης μεγαλύτερης αναπτυσσόμενης πόλης του νομού Θ. Παπαθανάσης η πόλη του οποίου αντιμετωπίζει οξυμένα προβλήματα σχολικής στέγης όσο και οι Βουλευτές της Ν.Δ.( Σαλμάς και Σταμάτης κυρίως) που από την προηγούμενη θητεία τους (Υπουργός και Νομάρχης αντίστοιχα) παρακολουθούσαν και εργάστηκαν για την προώθηση λύσεων και επίτευξη στόχων όπως η αυτονόμηση του Πανεπιστημίου Αγρινίου. Στην Πάτρα για παράδειγμα έχουν γίνει αντίστοιχες συναντήσεις με την παρουσία όλης της Κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης του νομού αλλά και το σύνολο των τοπικών φορέων ….
to paron aitoloakarnanias

Δεν υπάρχουν σχόλια: