ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.12.09

Κάποιος λέει ψέματα …..

Mε εξαιρετική αμηχανία όπως τουλάχιστον πληροφορηθήκαμε ο Νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας Θ. Σώκος πληροφορήθηκε την διάψευση ή το «άδειασμα» αν θέλετε από την Πλευρά του κ. Μαγκριώτη. Από το περιβάλλον του κ. Νομάρχη δεν διαψεύδουν επίσημα την είδηση ή οποία έχει κάνει το γύρο των δημοσιογραφικών γραφείων αλλά ισχυρίζονται(στο παρασκήνιο) μήπως έγινε παρανόηση από πλευράς Υπουργού καθώς η σύσκεψη λένε εκ των υστέρων δεν αφορούσε αποκλειστικά την Ιόνια Οδό αλλά το έργο της οδικής σύνδεσης Άκτιο – Αμβρακία! Όχι Γιάννης δηλαδή Γιαννάκης!!

Αν όμως αγνοούσε ο κ. Μαγκριώτης που ανήκει το συγκεκριμένο έργο και ποιού οδικού άξονα συνέχεια αποτελεί επίσης είναι ένα ακόμα μεγάλο θέμα που καταδεικνύει άγνοια της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου.

Εμείς σας παρουσιάζουμε το επίσημο δελτίο τύπου της Νομαρχίας(http://www.aitoloakarnania.gr/Default.aspx?id=9) που ξεκαθαρίζει ποιο ήταν το επίσημο θέμα προβληματισμού της Νομαρχίας . Το δελτίου Τύπου με το οποίο η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλοακαρνανίας γνωστοποιούσε την επιστολή που απέστειλε ο κ. Σώκος στην πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΧΩΔΕ το λέει ξεκάθαρα, έχει ως θέμα «Καθυστερήσεις στην κατασκευή της Ιόνιας Οδού» . Το ρεπορτάζ της Εφημερίδας Παναιτωλική το λέει ξεκάθαρα « Τη σύσκεψη αυτή προκάλεσε με επιστολή του στο Υπουργείο ο Νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας»
Και δύο πράγματα λοιπόν συμβαίνουν σίγουρα … ή ο Νομάρχης μας λέει ψέματα ή ο κ. Μαγκριώτης …Τις επόμενες ώρες ίσως καταλάβουμε τι συμβαίνει….

ΠΑΡΑΜΥΘΙ Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΟΝΙΑ ΟΔΟ (e-Επιστολή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ )

Δεν υπάρχουν σχόλια: