ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.12.09

Στην Κοπεγχάγη με ένα κλικ

Στην Κοπεγχάγη οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των αντιπροσωπειών 192 χωρών βρίσκονται στην κορύφωσή τους, με τους ηγέτες να καταφθάνουν ένας προς έναν. Η μόνη ελπίδα πλέον είναι η επίδειξη ισχυρής πολιτικής βούλησης για να υπάρξει ένα καλό αποτέλεσμα, παρά τις δυσοίωνες τελευταίες εξελίξεις.

Το WWF Ελλάς βρίσκεται εκεί και σας μεταφέρει το κλίμα των διαπραγματεύσεων με ανταποκρίσεις του διευθυντή της οργάνωσης Δημήτρη Καραβέλλα αλλά και διάφορα στιγμιότυπα της συνδιάσκεψης.

Δεν χρειάζεται να πάτε στην Κοπεγχάγη για να μάθετε τι συμβαίνει στο προσκήνιο και το παρασκήνιο των συζητήσεων. Κάντε κλικ στοhttp://www.wwf.gr/cop15 και μείνετε συντονισμένοι.

Δείτε επίσης:

  • Blog με οπτικό υλικό για Κοπεγχάγη από το WWF International. Μπορείτε να το κατεβάσετε σε υψηλή ανάλυση (απλώς απαιτείται ρητή αναφορά της πηγής που είναι το WWF): http://cop15.panda.org/

  • Πολύ ενδιαφέρουσες προσωπικές ιστορίες για την κλιματική αλλαγή και τις επιπτώσεις της (χρειάζονται μετάφραση): http://blogs.panda.org/climate/stories/

Anemos

Δεν υπάρχουν σχόλια: