ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.12.09

ΜΙΤ-ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ-ΡΚΚ...




του ΄Ομηρου Φωτιάδη

Στις 29 Νοεμβρίου μια ομάδα οπαδών του ΡΚΚ, επιτέθηκε με βόμβες μολότωφ, στα γραφεία της οργάνωσης «Sura-Der» στο Diyarbakir, και ακολούθησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, μελών της οργάνωσης «Sura-Der», στις 1 Δεκεμβρίου.

Η «Sura-Der» είναι μια οργάνωση «φίλων της Χεζμπολάχ» και αποτελείται από Κούρδους.

Τα αίτια της επίθεσης των Κούρδων οπαδών του ΡΚΚ, έχουν να κάνουν με πλήθος πληροφορίες που διαθέτει το ΡΚΚ, πως υπάρχει μυστική συνεργασία με την Τουρκική Μυστική Υπηρεσία-ΜΙΤ, για την υπονόμευση του Κουρδικού Αγώνα, και πως βρίσκονται μεταξύ των υποστηρικτών της Χεζμπολάχ, προβοκάτορες που θέλουν να δημιουργήσουν επεισόδια με σοβαρές προεκτάσεις, όπως αυτά των τελευταίων ημερών με τους 2 νεκρούς Κούρδους στο Diyarbakir. Οι νεκροί Κούρδοι δολοφονήθηκαν από «αγνώστους» που πληρώθηκαν και εξοπλίσθηκαν για να προβούν στις εκτελέσεις.

Η Τουρκική «Χεζμπολάχ» ήταν δημιούργημα της Τουρκικής ΜΙΤ, στις αρχές του 1980, με μοναδικό σκοπό, την χρήση της κατά του ΡΚΚ. Δαπανήθηκαν πολλά εκ. δολάρια για την δημιουργία της και την ένοπλη δράση της. Με την υποστήριξη του Τουρκικού κράτους, η «Τουρκική Χεζμπολάχ» διατηρούσε ισχυρούς πυρήνες σε ολόκληρη την Ν/Α Τουρκία, και εκτελούσε Κούρδους οπαδούς του ΡΚΚ.

Μεταξύ του 1993 και 1997, οι νεκροί μεταξύ του ΡΚΚ και της «Τουρκικής Χεζμπολάχ» ξεπέρασαν τους 1.000 και οι τραυματίες τις 2.500...

Μεταξύ των αγράμματων και αμόρφωτων Κούρδων, κυρίως στις ορεινές περιοχές, καλλιεργήθηκε η φιλοσοφία, πως «το ΡΚΚ αποτελείται από απίστους προδότες, κομμουνιστές που σκοπό έχουν την καταστροφή του Ισλάμ» κλπ.

Με κατάλληλες μεθόδους και γενναίες χορηγίες, κατάφερε η ΜΙΤ να δημιουργήσει μια οργάνωση με Ισλαμικό χαρακτήρα, αποτελούμενη κυρίως από Κούρδους, η οποία εκπαιδεύθηκε στον ένοπλο αγώνα, με μοναδικό σκοπό τον διχασμό των Κούρδων.

Τα μέλη της «Τουρκικής Χεζμπολάχ» ξεπέρασαν τα 10.000, αλλά στα τέλη της δεκαετίας του ΄90, μετά από έκκληση του ΡΚΚ, και διάλογο, πολλά στελέχη της προσχώρησαν στο ΡΚΚ ή ουδετεροποιήθηκαν.

Η «Τουρκική Χεζμπολάχ» είχε διαβρωθεί σχετικά εύκολα από το ΡΚΚ και είχε όλα εκείνα τα στοιχεία και τις πληροφορίες, που απέδειξαν πως ήταν αποκλειστικό δημιούργημα της ΜΙΤ σε συνεργασία με τους εξτρεμιστές «Γκρίζους Λύκους».

Η αναποτελεσματικότητα της «Τουρκικής Χεζμπολάχ» υποχρέωσε την ΜΙΤ, να διακόψει την χρηματοδότησή της, αλλά περισσότερο από όλα, η κατάσταση που διαμορφώθηκε μετά την 11η Σεπτεμβρίου του 2001. Στην «Τουρκική Χεζμπολάχ» είχαν εισχωρήσει ισχυροί εξτρεμιστικοί Ισλαμικοί πυρήνες, που διαφοροποιήθηκαν από τον αγώνα κατά του ΡΚΚ, και επικεντρώθηκαν αποκλειστικά στον Ισλαμικό αγώνα, θεωρώντας το Τουρκικό κράτος και τον Κεμαλισμό, διώκτη του Ισλάμ και της θρησκευτική του παράδοσης.

Η ΜΙΤ από τα μέσα της δεκαετίας του ΄90, είχε χάσει τον πλήρη έλεγχο της «Τουρκικής Χεζμπολάχ» με αποτέλεσμα, να υπάρξουν τρομοκρατικές ενέργειές της, Ισλαμικού χαρακτήρα, στα μεγάλα αστικά κέντρα της Τουρκίας.

Μετά την 11η Σεπτεμβρίου, πυρήνες της «Τουρκικής Χεζμπολάχ», δραστηριοποιήθηκαν και συνεργάστηκαν με πυρήνες της Αλ Κάϊντα, στα μεγάλα τρομοκρατικά χτυπήματα στην Κωνσταντινούπολη (Προξενείο της Μ. Βρετανίας, Τράπεζα HCBS, Ισραηλινές Συναγωγές κλπ). Οι μαζικές συλλήψεις των εξτρεμιστικών πυρήνων της «Τουρκικής Χεζμπολάχ» εκ μέρους των Τουρκικών Υπηρεσιών Ασφαλείας, υπήρξαν άμεσες και τάχιστες, μιας και το ίδιο το Τουρκικό Κράτος, υποχρεώθηκε να συλλάβει τα μέλη της εξτρεμιστικής οργάνωσης που ίδρυσε! Μάλιστα τα γεγονότα της πάταξης της «Τουρκικής Χεζμπολάχ» προβλήθηκαν σε υπερθετικό βαθμό, για να καταδείξουν πλασματικά, πως η Τουρκία διαθέτει ισχυρές δυνάμεις ασφαλείας και ελέγχει το εσωτερικό της. Η διάλυση της «Τουρκικής Χεζμπολάχ» κράτησε 2 εβδομάδες...

Δεν ειπώθηκε ποτέ πως τα συλληφθέντα μέλη της «Τουρκικής Χεζμπολάχ», απαγορεύθηκε από τις Τουρκικές Αρχές, να τα ανακρίνουν οι Βρετανοί, Αμερικανοί, Ισραηλινοί κλπ., για ευνόητους λόγους...

Μετά την ανάληψη της εξουσίας στην Τουρκία από τον Ταγίπ Ερτογάν, η ΜΙΤ, ενεργοποίησε και πάλι, μερικούς απόλυτα ελεγχόμενους πυρήνες της «Τουρκικής Χεζμπολάχ» μεταξύ των Κούρδων της Ν/Α Τουρκίας, και τους οργάνωσε σε διάφορους «συλλόγους», με πάρα πολύ «χλιαρή παρουσία»...

Οι πυρήνες αυτοί και οι οργανώσεις, των «Κούρδων πιστών του Ισλάμ», άρχισαν να κάνουν και πάλι εμφανή την παρουσία τους, μετά τον πόλεμο του Λιβάνου το καλοκαίρι του 2006 και συνέχισαν εντονότερα, μετά τα γεγονότα της Γάζας, και τις συχνές συγκρούσεις μεταξύ Τούρκων και Ισραηλινών...Φυσικά η ΜΙΤ, «πουλάει το θέμα» προς την κατεύθυνση των Αράβων, Ιρανών κλπ και ειδικά των Παλαιστινίων, τους οποίους και πιέζει συνεχώς να «ζητάνε την μεσολάβησή της» με το Ισραήλ...Πως αλλιώς θα μπορούσε να τεκμηριώσει τον νεοθωμανικό οραματισμό και τις τάσεις της, για ηγεμονία στην Μέση Ανατολή...

΄Ολοι αυτοί οι «σύλλογοι φιλίας» στις Ν/Α περιοχές της Τουρκίας, πρόσφατα έκαναν πολύ έντονη την παρουσία τους, υπέρ του «Δημοκρατικού Ανοίγματος» του Τ. Ερτογάν.

Η δράση τους δεν περιορίστηκε, ούτε περιορίζετε φυσικά σε «εκδηλώσει ηθικής και πολιτικής στήριξης», αλλά και σε «μυστική συνδρομή» την οποία υπαγορεύει η ΜΙΤ και το Γενικό Επιτελείο της Τουρκίας.

Οι δολοφονίες Κούρδων και άλλες πολλές προβοκατόρικες ενέργειες, που συνήθως δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητος, στην Ν/Α Τουρκία, παράγονται στα υπόγεια της ΄Αγκυρας και εκτελούνται από τους «συλλόγους φιλίας» της Ν/Α Τουρκίας...

Η Ισλαμική Κυβέρνηση του Τ. Ερτογάν, σε πλήρη σύμπνοια και συνεργασία με το «Τουρκικό βαθύ Κράτος» πέραν του «Οδικού Χάρτη» του «Δημοκρατικού Ανοίγματος», διατηρεί και μια ογκώδη «μυστική ατζέντα» με «πολλές προεκτάσεις»...

Το τόσο πολύ προβαλλόμενο «Τουρκικό Ισλάμ» από τον Ερτογάν, ωθεί με βάση μυστικά και σκοτεινά σχέδια της ΜΙΤ και του Τουρκικού ΓΕΕΘΑ, τους «πιστούς Τούρκους και Κούρδους» κατά των «Απίστων Κούρδων του ΡΚΚ»...

Η ιστορία αυτή είναι πλέον παλιά και η μέθοδος ξεπερασμένη...

Το ΡΚΚ θα δώσει και στον τομέα αυτό τις «δέουσες απαντήσεις»..

spynews-gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: