ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.12.09

ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ... Ο ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ ΣΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ "ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΣΥΝΟΡΩΝ"....ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΤΕ? Ή ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ??


Εκτιμήσεις Έλληνα Πρέσβη στην Αμερική

Ο Έλληνας διπλωμάτης κύριος Κασκαρέλης Βασίλης δηλώνει στο Τουρκικό πρακτορειο ειδήσεων ότι: «Μεγάλο μέρος των προβλημάτων που υπάρχουν ανάμεσα σε Ankara και Αθήνα, θα λυθούν χωρίς αμφιβολία την επομένη της ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Ο Κασκαρέλης στην ομιλία που έκανε στην Ουάσινγκτον, υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως η ένταξη της Τουρκίας είναι προς το συμφέρον και της Ευρώπης.

Συγκεκριμένα είπε τα παρακάτω:

«Σε περίπτωση που η Τουρκία γίνει μέλος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τα περισσότερα από τα μεταξύ μας προβλήματα, θα λυθούν την αμέσως επόμενη μέρα και χωρίς καν να χρειαστεί διαπραγμάτευση. Τα προβλήματα στο Ege, ας πούμε. Όταν η Τουρκία ενταχθεί στην ΕΕ, τα σύνορα θα καταργηθούν, επομένως δεν θα απομείνει και πρόβλημα».

Κύριε πρωθυπουργέ ο διπλωμάτης σας είναι εκτός τόπου και χρόνου? Δεν έχει ακούσει τίποτα περί υφαλοκρηπίδας και Α.Ο.Ζ.? Είναι δυνατόν Έλληνας διπλωμάτης να δηλώνει ελαφρά την καρδία περί κατάργησης των συνόρων , και μάλιστα στην Τουρκία που διεκδικεί ανοιχτά τον διαμοιρασμό του Αιγαίου?

Άντε μαζέψτε τον ή δώστε του τα παπούτσια στο χέρι! γιατί εκθέτει τόσο εσάς όσο και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μία γερμανική παροιμία λέει "wie der Herr, so der Knecht" (κατά το αφεντικό και ο υπηρέτης). Τι το ψάχνετε;