ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.12.09

ΕΥΘΥΜΙΟΥ: "Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΩΝ BLOGS ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"

Τι κοινό έχουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ;;;
Στηρίζουν και οι δυό τη μονοπωλιακή ενημέρωση και την πελατολογιακή τους σχέση με τους mediaάρχες.
Τι διαφορά έχει ο "συντηριτικός" κ.Δένδιας με τον "προοδευτικό" κ.Ευθυμίου ;;;
Aπολύτως καμία
Ο "προοδευτικός" κ.Ευθυμίου έφθασε να δηλώσει πως η ανωνυμία στα blogs αποτελεί απειλή για τη Δημοκρατία....
...και συνέχισε "Eίναι αδιανόητο να υπάρχουν ανώνυμα μπλογκς".
Αυτά και άλλα δήλωστε ο "προοδευτικός" κ.Ευθυμίου σε συνέντευξή του στο newstime
Τι δημοκρατικά που τα λέτε κ.Ευθυμίου μας... εσείς οι προασπιστές της δημοκρατίας
καλά ΚΡΥΒΕΣΤΕ πίσω απο τη βουλευτική ασυλία σας λέτε ότι θέλετε χωρίς καμία συνέπεια, και ξεκατινιάζεστε άφοβα μεταξύ σας στα τηλεοπτικά παράθυρα των καναλιών.

Οι bloggers όμως είτε απλά με τις απόψεις τους, είτε με αποδεικτικά στοιχεία που βγάζουν στο φως της δημοσιότητας, σας ενοχλούν κι έτσι πρέπει να δηλώσουν τα στοιχεία τους για να τους στέλνετε τίποτα εξώδικα και αγωγές με μοναδικό σκοπό να τρομοκρατηθούν και να το βουλώσουν.... να μην σας χαλάνε τη "σούπα" (όπως έλεγε κάποιος) δηλαδή.

Κι αυτό το αποκαλείτε δημοκρατία και ελευθερία άποψης, κι απ΄την άλλη πλευρά -δήθεν- αναρωτιέστε πως εξαγριώνετε ο κόσμος, που η "δημοκρατία" σας τους δικούς της κουκουλοφόρους τους εξαιρεί απο τη Δικαιοσύνη που την έχετε κάνει κι αυτή στα μέτρα σας, γιατί Δικαιοσύνη ΣΑΣ την έχετε καταντήσει όταν πιάνει όλους τους άλλους εκτός από τα παιδάκια σας

Και τώρα σας φταίνε τα blogs και δηλώνετε μάλιστα οτι αποτελούν και Απειλή για τη Δημοκρατία !!!

Γιατί δεν τολμάτε να πείτε ξεκάθαρα τι εννοείτε λέγοντας "επωνυμία στα blogs" ;

Γιατί δεν τολμάτε να πείτε πως πίσω απο τη λέξη "επωνυμία" κρύβετε τη φίμωση και τη λογοκρισία υπό την απειλή των εξωδίκων και των αγωγών σε όποιον τολμήσει να γράψει κάτι που δεν σας αρέσει....

Ξεκάθαρη δηλαδή φίμωση υπό το καθεστώς του τρόμου...

Εκτός κι αν πιστεύετε ,οτι ο κάθε blogger είναι σαν μερικούς πακετο-δημοσιογράφους (τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται) που έχουν την οικονομική άνεση και τις "πλάτες" από τη μια να σας ξεφτελίσουν δημοσίως και επωνύμως χωρίς να χαμπαριάζουν απο τις αγωγές σας που -ώς επι το πλέιστον- γίνονται μόνο για τα μάτια του κόσμου και μόλις ξεχαστεί το θέμα, σας βλέπουμε και πάλι δίπλα-δίπλα να τους "γλείφετε" σε κανένα τηλεοπτικό πάνελ.

Αυτή είναι η Δημοκρατία σας που σας την απειλούν οι bloggers;;;

Mήπως αυτή η συζητηση περί bloggers έχει καταντήσει αήδια ;;;

Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά όσο κι αν προσπαθείτε να τα περιπλέξετε, με διάφορους λαϊκισμούς που το μόνο που πετυχένετε είναι να ξεφτιλίζετε το ήδη σάπιο πολιτικό σας σύστημα.

1)Εαν για παράδειγμα ένα blog έχει συκωφαντικό περιεχόμενο σύντομα χάνει την αξιοπιστία του και κατά συνέπεια την επισκεψιμότητα του, οπότε ότι κι αν γράφει το διαβάζει μόνος του.

2)Aν για παράδειγμα καταφέρετε να κλείσετε ένα κατα τη "δημοκρατική" σας γνώμη ενοχλητικό για εσας Blog και εκτός την όποια αντίδραση στη μπλοκόσφαιρα, την επόμενη μέρα ο ίδιος ή οι ίδιοι άνθρωποι επιστρέφουν μέσα απο ένα wordpress ή ένα topic (μια θυρίδα συζητήσεων) σε ένα forum ή μια ιστοσελίδα....

Δείτε π.χ. το topic "Συζητήσεις στα ελληνικά", στο εθνικιστικό maknews.com.
Το maknews.com, το κατοχύρωσε αρχικά κάποιος Αυστραλός υπήκοος με σλαβομακεδονική καταγωγή, στην Αυστραλία.

Στη συνέχεια το διαχειρίζονται κάποιοι σλαβομακεδόνες του Καναδά, ενώ την ενότητα που είδατε, τη δημιούργησε κάποιος από τη Μεγ.Βρετανία και ο ενοχλητικός blogger, θα κάνει ένα λογαριασμό, από ένα internet point του ξενοδοχείου που μένει στη ...Ρουμανία και ...ψάξε βρες. Κι ας πούμε ότι ένας χρήστης εκεί, αρχίζει να βρίζει τη μάνα του κ. Ευθυμίου στα ..Αλβανικά. Τι θα γίνει πρακτικά;

Ας πούμε ότι ο ενοχλητικός blogger ανοίγει ένα topic σε κινέζικο forum ! Ο Κινέζος διαχειριστής, δεν καταλαβαίνει τίποτε, για ποιό πράγμα να ευθύνεται και τι ταυτότητα να ζητήσει;

Όπως καταλαβαίνετε τα blogs δεν φιμώνονται ένα θα κλείνετε, δέκα θα ανοίγουν.

3)Για όσους δεν γνωρίζουν τα περισσότερα blogs είναι com και όχι gr και δεν έχουν έδρα κατά συνέπεια με τι σκεπτικό θα μπορούσαν να διέπονται από την Ελληνικη νομοθεσία.
Εδώ δεν είστε άξιοι να έχετε πρόσβαση στο Indymedia που όπως εσείς οι ίδιοι λέτε, ξέρετε οτι εκπέμπει απο server του Πολυτεχνίου και "ανεβάζουν" και προκηρύξεις τρομοκρατικών οργανώσεων.

Εκείνο που πραγματικά τους πονάει δεν είναι τα blogs αλλά η επισκεψιμότητα τους και η αναγνώριση που έχουν, αφού οι ειδήσεις που "πουλάνε" προς μαζική κατανάλωση στα παραδοσιακά ΜΜΕ έχουν "ξεφτίσει" απο άποψη αντικειμενικότητας.

Αναρωτηθείτε καλύτερα πριν μιλήσετε κ.Ευθυμίου, γιατί άραγε να είμαστε πάνω απο 30.000 Bloggers, και μας διαβάζουν καθημερινά πάνω απο 2.000.000 επισκέπτες συνολικά.

Eπειδή αποτελούμε απειλή για τη Δημοκρατία ;;;;

Οι κυβερνήσεις σας, οι μεγαλοεκδότες και οι καναλάρχες φίλοι σας δεν μπορούν, όσο κι αν θέλουν, να φιμώσουν το διαδίκτυο, αφού δεν μπορούν με τίποτα να "χωνέψουν" την επανάσταση στην επικοινωνία.

Κόψτε λοιπόν τους λαικισμούς κ.Ευθυμίου και σοβαρευτείτε μπάς και βγάλετε τη χώρα απο το αδιέξοδο και μην κάνετε τα παπαγαλάκια ορισμένων Aφίλων σας μεγαλοδημοσιογράφων και mediaαρχών.


"teiresias

cretanpatriot.

Δεν υπάρχουν σχόλια: