ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.12.09

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ... ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.....
ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ "ΑΡΑΙΕΣ" O ΛΟΓΟ EINAI ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΒΑΣΗ" ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΑΣ...
ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΒΛΑΒΗ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ!!
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ!! ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ από την Παρασκευή.

Καλημέρα σε όλο το επιτελείο!!!!

Φιλιά// καπετάνιος

Ανώνυμος είπε...

Από την ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ
.
Εισαγγελέας της Αυλώνας άσκησε δίωξη για «κατάχρηση εξουσίας» κατά του δήμαρχου της Χιμάρας και προέδρου της δημοκρατικής ένωσης της ελληνικής εθνικής μειονότητας «ΟΜΟΝΟΙΑ» Βασίλη Μπολάνου. Οι προβλεπόμενες του κατηγορητηρίου ποινές είναι πολυετής φυλάκιση και μεγάλο χρηματικό πρόστιμο.
Πρόκειται για μία πολιτική δίωξη με κατασκευασμένες κατηγορίες που έρχεται να προστεθεί σε άλλες παρόμοιες διώξεις και καταδίκες τόσο κατά του ίδιου, όσο και κατά άλλων στελεχών του βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.
Το αλβανικό κράτος και παρακράτος προσπαθεί να ...

σφετεριστεί την γη των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών και ιδιαίτερα την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα τουριστικά περιοχή της Χιμάρας.
Ο Βασίλης Μπολάνος είναι ο βράχος που τους ενοχλεί στις επιδιώξεις τους, τόσο της υφαρπαγής της γης όσο και της αλβανοποίησης της Χιμάρας. Ταυτόχρονα με την δίωξη άρχισε και μία ενορχηστρωμένη επίθεση εναντίον του από τα αλβανικά Μ.Μ.Ε. που δείχνει καθαρά ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα γενικότερο σχέδιο.
Με αίσθημα βαθειάς ανησυχίας συμπαριστάμεθα στον διωκόμενο Βασίλη Μπολάνο και ζητάμε από την ελληνική κυβέρνηση, την Ευρωπαϊκή Ένωση και την διεθνή κοινότητα να συμπαρασταθούν έμπρακτα. Με τέτοια νοοτροπία η Αλβανία δεν μπορεί να έχει ευρωπαϊκή προοπτική.
Θεωρούμε πως ο χώρος όπου κατοικεί η ελληνική εθνική μειονότητα θα πρέπει να αποκτήσει θεσμικά ένα σημαντικό βαθμό αυτοδιοίκησης ώστε να θωρακιστεί απέναντι στις αλβανικές βλέψεις και μεθοδεύσεις.