ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.12.09

ΠΩΣ «Ο ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ «ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ»

Τρίτη βράδυ, εκεί γύρω στα μεσάνυκτα άνοιξα την τηλεόραση για να παρακολουθήσω στο ALTER την γνωστή εκπομπή του κ. Χαρδαβέλλα «αθέατος κόσμος». Η συζήτηση περί μεταναστών. Οι «λαγοί» για σίγουρο μαλλιοτράβηγμα των συμμετεχόντων, αλλά και διάκονοι της υψηλής τηλεθέασης, ένας βουλευτής, ο κ. Α. Γεωργιάδης και ο κ. Γ. Βαλλιανάτος αυτοτιτλοφορούμενος ως αρχηγός των ομοφυλοφίλων, αυτοαποκαλούμενος ως δημοσιογράφος και αυτοπροσδιοριζόμενος ως υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Μέχρις εδώ τίποτα το περίεργο αν και πάντα είχα την απορία εάν στην Ελλάδα υπάρχει μόνον ο κ. Βαλλιανάτος, στο πρόσωπο του οποίου συμπίπτουν οι τρείς ιδιότητες: του ομοφυλοφίλου, του δημοσιογράφου και του υπερασπιστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι και μάλιστα με καλύτερη Παιδεία. Εκτός εάν η αίγλη που προσδίδει το «αξίωμα» ως προέδρου της συμπαθούς τάξεως των ομοφυλοφίλων, καθιστά τον κ. Βαλλιανάτο αναγκαία και γραφική σεξιστική κολακίδα κάθε εκπομπής που δεν σέβεται την αξιοπρέπεια και την νοημοσύνη των τηλεθεατών. Όπως ήταν αναμενόμενο η εκπομπή κατάληξε σε χαβαλέ και προσωπικές αντεγκλήσεις, με τον πρόεδρο των ομοφυλοφίλων να λικνίζεται ελαφρά στο κάθισμα του κάθε φορά που με τα λεγόμενά του νόμιζε ότι αποστόμωνε τους συνομιλητές του. Είναι λυπηρό για τους εκπροσώπους του Ελληνικού λαού (εκτός από τον κ. Γεωργιάδη, συμμετείχε στην εκπομπή και ένας βουλευτής από το ΠΑ.ΣΟ.Κ., δεν συνεκράτησα όμως το όνομά του) αλλά και τους λοιπούς παρισταμένους να παγιδεύονται χωρίς λόγο, σε κάποιο δήθεν διάλογο, που αφήνει με τον επίλογο του μια πικρή γεύση στο στόμα.

Μαίρη Α.
Φ

Δεν υπάρχουν σχόλια: