ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.3.10

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ 10 & 11 ΜΑΡΤΗ ....

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα πράγματα είναι απλούστατα, ο ΓΑΠ λέει επιτέλους την αλήθεια.
Η ιδεολογία πασόκ είναι όταν είμαι αντιπολίτευση να γκρινιάζω εναντίον του αντίπαλου κόμματος που προσπαθεί να συμμαζέψει τα ερείπια που του άφησα.
Όταν η γκρίνια φτάνει στο ζενίθ ο ανίπαλαος καταρρέει και έρχομαι εγώ να σκορπίσω όσα μάζεψε. Εάν δεν είναι αρκετά, non problem, παίρνω δανεικά.
Λόγω έμφυτης νωχελικότητας ο Κ.Κ. δεν τους έκανε το χατίρι, δηλαδή δεν εφάρμοσε σκληρή πολιτική λιτότητας, σαν το Μητσοτάκη.
Τώρα λοιπόν ο ΓΑΠ δεν μπορεί να κάνει τον καλό μοιράζοντας τα χρήματα που μάζεψαν οι άλλοι, άρα αισθάνεται ότι η δεξιά τον πρόδωσε.
Οι πονηριές δεν διαρκούν για πάντα, Γιωργάκη.

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΑΣΟΚ λοιπον ξανά στην εξουσία, με μια διαφορά πάνω από 10 ποσοστιαίες μονάδες και μάλιστα με επικεφαλής του έναν άνθρωπο του οποίου η ευφυΐα και η γνώση της Ελληνικής γλώσσας είχαν γίνει ανέκδοτα προς λαϊκή τέρψη. Ένας Γιωργάκης Παπανδρέου, ο οποίος ,αφού κι αυτός με την σειρά του φλόμωσε τον λαό με τα γνωστά προεκλογικά ψέματα και τις εκ του ασφαλούς παροχολογίες, τώρα μπροστά στη σκληρή πραγματικότητα βγάζει την μάσκα και δείχνει το αληθινά φρικαλέο πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ.


«Άξιος» συνεχιστής της αλλοπρόσαλλης και ανίκανης φοβισμενης απο την αριστερη δικτατορια των εργατοπατερων διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ, έρχεται το ΠΑΣΟΚ με μια καταιγίδα αντεθνικών και αντιλαϊκών μέτρων. Ο εθνομηδενισμός συναγωνίζεται επάξια το στραγγάλισμα των μεσαίων και κατωτέρων οικονομικά στρωμάτων κι, ενώ η οργή του λαού κοχλάζει, το ΠΑΣΟΚ, έμπειρο στη διαχείριση δυσάρεστων καταστάσεων, προσπαθεί να ελέγξει την κατάσταση δια μέσω των ΜΜΕ και κάποιων πολύ περίεργων δημοσκοπήσεων. Είναι δυνατόν να ξεπουλιούνται τα πάντα, η Εθνική Κυριαρχία (ποια;) να θυμίζει ξεκλείδωτη πόρτα, τα οικονομικά μέτρα να είναι αφάνταστα αντιλαϊκά και να υπάρχει περίπτωση ο κόσμος να είναι ικανοποιημένος και να στηρίζει απερίφραστα την κυβέρνηση αυτή;

Ναι, αν πιστέψουμε τα «γκάλοπ» που είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο χρονικό διάστημα και τα οποία έδωσαν κάτι τεράστια ποσοστά αποδοχής των μέτρων της κυβέρνησης. Είναι προφανές ότι οι δημοσκοπήσεις είναι όχι απλώς «μαϊμού» αλλά στημένες από τα ΜΜΕ, με τα οποία το ΠΑΣΟΚ είχε πάντοτε μια ξεχωριστή σχέση. Το πιο εξωφρενικό όμως είναι η ανοχή και η συναίνεση που υπάρχει απέναντι στην κυβέρνηση από το ΛΑΟΣ. Δεν ξέρουμε αν πρόκειται για μια ακόμη λεκτική υπερβολή του βασιλιά της πολιτικής κωλοτούμπας Καρατζαφέρη, όμως όπως και να έχει η φράση του «Αν πέσει το ΠΑΣΟΚ πέφτει και η Ελλάδα» δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστη.

Η κυβέρνηση του Γιωργάκη Παπανδρέου έχει δείξει από νωρίς τις διαθέσεις της: Εξάλειψη κάθε εναπομείνασας εθνικής έννοιας, σαρωτικό ξεζούμισμα του λαϊκού μόχθου, αντικατάσταση του ατίθασου Ελληνικού Λαού με άβουλους τριτοκοσμικούς λαθρομετανάστες, οι οποίοι ως υπάκουοι ψηφοφόροι και πειθήνια όργανα του ΠΑΣΟΚ θα αντικαθιστούν τις απώλειες που θα υπάρξουν από τους Έλληνες το Γένος.

Ειναι λοιπον επικίνδυνη αυτή κυβέρνηση της οποίας προΐσταται ένας απίθανος τύπος μηδενικής ελληνικής συνείδησης.