ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.3.10

“Αντεξουσιαστής” με λογαριασμό στη Citybank!



Ρεπορτάζ http://olympia.gr/

Θυμηθείτε μόνο τι γράφαμε προ μηνών: Σήμερα όπως είπαμε υπάρχει
ο “ακρωτηριασμένος” ΕΑ, αφού δύο τουλάχιστον στελέχη του μεταπήδησαν στη Σέχτα holding όπως παραδέχτηκε και το state department με επίσημο έγγραφο.

Ολόκληρο το άρθρο εδώ: Ο σύγχρονος χάρτης της (“Ελληνικής”) Τρομοκρατίας (με άφθονη λογοκρισία).

Έτσι λοιπόν, ο πρόσφατα εκτελεσμένος Λάμπρος Φούντας είχε λογαριασμό στη Citybank. Γιατί στη Citybank;

Γιατί η Citybank είναι τράπεζα με απεριόριστες δυνατότητες και απλουστευμένη διαδικασία στην κίνηση χρήματος από υποκαταστήματα της στις λεγόμενες υπεράκτιες νήσων της άλλης μεριάς του Ατλαντικού.

Για παράδειγμα, όποιος διατηρεί ΛΤΔ εταιρεία στην Κύπρο, θα τον διευκόλυνε να έχει λογαριασμό στην Τράπεζα Κύπρου και μέχρι πρότινος στη Marfin όπου είχε άμεση συνέργεια με την Λαϊκή Κύπρου που την είχε εξαγοράσει.

Το λεγόμενο Private Banking και οι συμβουλευτικές υπηρεσίες για τη διακίνηση χρήματος μέσω λογαριασμών. Διαβάστε λοιπόν το συγκεκριμένο έγγραφο του State Department στη συντόμευση που παραθέτουμε και αναρωτηθείτε ΠΟΥ γνώριζαν οι φίλοι μας και σύμμαχοι την “απόσχιση”.

Γράψαμε λοιπόν λίγες ώρες μετά το επεισόδιο: Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ο νεκρός τρομοκράτης να ήταν ένας από τους δύο “αποστάτες” του ΕΑ προς τη Σέχτα…

…Και αυτό το λέμε γιατί οι Αμερικανοι έδωσαν στοιχεία και “πράσινο φως” για αυτούς με την επίμαχη ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοίνωση του State Department.

Όπως επίσης είχαμε τονίσει πολλούς μήνες πριν, με την παρούσα ηγεσία στο ΥΠ ΠΡΟ ΠΟ, η Σέχτα θα εξαρθρωθεί ενώ ο ΕΑ θα σταματήσει να χτυπά.

Μην εκπλαγείτε λοιπόν εάν οι περιβόητοι λογαριασμοί του “αντεξουσιαστή” στη Citybank δείξουν κάποιες κινήσεις από …νησιά για τρέλλες. Ή άλλα νησιά όπως Αντίγκουα, Μπαχάμες και άλλους παραδείσους. Δεν πιστεύουμε όμως ότι θα υπάρχουν μεταφορές από τράπεζες όπως η Stanford International Bank που εδρεύει στην Αντίγκουα. Δεν έχουμε τέτοια ενημέρωση, άλλωστε δεν είμαστε εισαγγελείς για να άρουμε απόρρητα λογαριασμών… Άλλωστε η Citybank ΔΕΝ έχει παράρτημα εκεί, αλλά εξυπηρετεί τους πελάτες της μέσω συμβαλλομένων οργανισμών.

Έτσι για την ιστορία, η citigroup έχει γραφεία στον Άγιο Δομίνικο (!!!), στις Μπαχάμες, στα Μπαρμπάντος, στην Αϊτή, στο Τρινινταντ κλπ. Η ανωτέρω αναφορά είναι ενημερωτική και όχι

Δεν υπάρχουν σχόλια: