ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.3.10

Στο ταμείο υγείας του δημοσίου συμβόλαια υγείας των Ασπις και C.V



Προσωρινή και μεταβατική κάλυψη και από το ταμείο υγείας των δημοσίων υπαλλήλων (ΟΠΑΔ) των ασφαλισμένων στις ασφαλιστικές εταιρίες Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ και Commercial Value προωθεί με νομοθετική ρύθμιση η κυβέρνηση, ώστε να δοθεί μια διέξοδος σε αρκετούς ασφαλισμένους από τις εταιρίες αυτές, που κινδυνεύουν να βρεθούν χωρίς κάλυψη υγείας , αλλά και να εκκαθαριστούν πιο σύντομα τα χαρτοφυλάκια του.

Ειδικότερα στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο που ρυθμίζει θέματα εποπτείας των ασφαλιστικών εταιριών και της δημιουργίας Εγγυητικού Κεφαλαίο για τους κλάδους ζωής αναφέρονται τέσσερις περιπτώσεις που αφορούν τα υφιστάμενα νοσοκομειακά προγράμματα στις πιο πάνω ασφαλιστικές :

α) Νοσοκομειακά συμβόλαια ή νοσοκομειακά προσαρτήματα συμβολαίων ασφάλειας ζωής, στην περίπτωση που οι ασφαλισμένοι κρίνονται από τον ανάδοχο ασφαλίσιμοι με βάση την ηλικία τους και την κατάσταση της υγείας τους, αντικαθίστανται με τα προϊόντα που ήδη διαθέτει ο ανάδοχος στο κοινό. Όλα τα λοιπά προσαρτήματα του συμβολαίου παύουν εκτός αν υπάρξει αντίθεση συμφωνία μεταξύ του αναδόχου και του ασφαλισμένου.

β) Νοσοκομειακά συμβόλαια ή νοσοκομειακά προσαρτήματα συμβολαίων ασφάλειας ζωής, στην περίπτωση που οι ασφαλισμένοι δεν κρίνονται από τον ανάδοχο ασφαλίσιμοι με βάση την ηλικία και την κατάσταση της υγείας τους, συνεχίζονται από τον ανάδοχο, ο οποίος δύναται να εξαλείψει τυχόν όρους που δεν διαθέτει η ασφαλιστική αγορά και να αυξήσει το ασφάλιστρο κατά ποσοστό μέχρι 10%, αναπροσαρμοζόμενο εφεξής με το κοινό ποσοστό αναπροσαρμογής ασφαλίστρων των νοσοκομειακών προγραμμάτων του.

γ) Όσοι ασφαλισμένοι διαθέτουν νοσοκομειακό συμβόλαιο ή νοσοκομειακό προσάρτημα συμβολαίου ασφάλισης ζωής και προσκομίζουν σχετική βεβαίωση του επόπτη χαρτοφυλακίου ζωής δύνανται, με αίτησή τους, να υπαχθούν στη νοσοκομειακή ασφάλιση του ΟΠΑΔ, μέχρι τη μεταβίβαση του χαρτοφυλακίου ζωής στον ανάδοχο, χωρίς οποιαδήποτε επιβάρυνση.

δ) στην περίπτωση που τελικά το χαρτοφυλάκιο ζωής τεθεί σε εκκαθάριση καθώς δεν στάθηκε δυνατή η μεταβίβαση του όσοι έχουν συμβόλαια νοσοκομειακά και δεν είναι ασφαλισμένοι σε άλλο κοινωνικό φορέα ασφάλισης μπορεί να συνεχίσουν να είναι ασφαλισμένοι στον ΟΠΑΔ δύνανται με αίτησή τους να υπαχθούν στην υγειονομική περίθαλψη του ΟΠΑΔ, ανάλογα με το ειδικότερο περιεχόμενο του συμβολαίου τους και μέχρι το χρόνο λήξης αυτού, καταβάλλοντες το προβλεπόμενο από το συμβόλαιο αυτό ασφάλιστρο. Με κοινή απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης καθορίζεται η διαδικασία και ρυθμίζεται κάθε αναγκαία λεπτομέρεια για την υπαγωγή των ενδιαφερόμενων στην υγειονομική περίθαλψη του ΟΠΑΔ.


asfalisinet

Δεν υπάρχουν σχόλια: