ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.3.10

Μην χάσετε το «Π» που κυκλοφορεί στις 11/3

thumb

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ την Πέμπτη, 11 Μαρτίου, το ΠΟΝΤΙΚΙ, με κεντρικό τίτλο «Τοκογλύφοι και “φίλοι” ζητούν το ξεπούλημα της χώρας» και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τα ανταλλάγματα που απαιτούν οι εταίροι, οι «σύμμαχοι» και οι πιστωτές μας, που έχουν βάλει σκοπό τους να μας …«σώσουν» από την κρίση.

ΚΙ ενώ ο κόσμος καίγεται, η κυβέρνηση είναι πολύ απασχολημένη με άλλα …μείζονα θέματα. Διάφορα -πρωτοκλασάτα και μη- στελέχη που έχουν λύσει όλα τα υπόλοιπα προβλήματα του τόπου, ασκούν πιέσεις στον Παπανδρέου να πάρει μέτρα για τους διαφωνούντες στην ΚΟ, πριν, όπως λένε, η χιονόμπαλα Παπουτσή γίνει χιονοστιβάδα.

ΤΙ να σου κάνει και αυτή η ΝΔ; Τα γκάλοπ δείχνουν ότι ο κατήφορός της δεν έχει τέλος και κάποιοι άρχισαν να παίρνουν πρέφα ότι δεν αρκεί μόνον η αλλαγή αρχηγού, αλλά απαιτούνται και πολιτικές προτάσεις. Ο Σαμαράς πάλι, ασχολείται με το να ψάχνει ή σημείο επαφής με τη Ντόρα ή τρόπο για να τη βγάλει εκτός πεδιάς.

ΑΠΕΡΓΙΩΝ το ανάγνωσμα έχουν προκαλέσει τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Και όπως φαίνεται στην Αριστερά δεν το διαβάζουν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο…Το ΚΚΕ οργανώνεται και προετοιμάζεται για απεργίες και κινητοποιήσεις διαρκείας, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να δημιουργήσει γέφυρες με τους δυσαρεστημένους και απογοητευμένους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.

ΕΜΠΡΟΣ στο δρόμο που χάραξε το Βατοπέδι! Το λαμπρό παράδειγμα των «Αγίων Πατέρων» της Μονής ακολουθείται και στη Σκύρο, κι εμείς πρέπει να ξηλωθούμε για να πάρουμε πίσω χιλιάδες στρέμματα που εντάχθηκαν στην εκκλησιαστική περιουσία με τη …σύγχρονη τακτική των χρυσόβουλων του 10ου αιώνα μ.Χ.!

ΑΚΟΜΗ, άρθρο του Αλέξη Μητρόπουλου με θέμα «Ασφαλιστικό και Ε.Ε» και όλες οι απαντήσεις στις ερωτήσεις σας για τα εργασιακά και τα ασφαλιστικά από την επιστημονική ομάδα και τους συντάκτες του «Π».

Δεν υπάρχουν σχόλια: