ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.3.10

Κυρία Υπουργέ μας εμπαίζετε;


Ενωμένοι ΝΑΙ... αλλά γιατί;
Εμείς ΔΕΝ έχουμε κρατικό αυτοκίνητο κυρία Υπουργέ και τα καύσιμα τα πληρώνουμε οι ίδιοι και μάλιστα με σομπρέρο μεξικάνικο...

Η αισχροκέρδεια καλά κρατεί και η κυβέρνηση, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της Δεν ΜΠΟΡΕΊ να την αναχαιτήσει.. Τα λαμόγια στην "αναμπουμπούλα χαίρονται" και πλουτίζουν εις βάρος όλης της κοινωνίας.

Το λάθος της κυβέρνησης είναι η ατολμία και η έλλειψη στρατηγικής.

Ατολμία γιατί άργησε και έλλειψη στρατηγικής γιατί η λεγόμενη διαβούλευση (έτσι που έγινε) ήταν υπέρ των κερδοσκόπων οι οποίοι τροποποίησαν ανάλογα την τακτική τους.

Το παιχνίδι χάθηκε από την απειρία του κ.Παπακωνσταντίνου στην τακτική του αιφνιδιασμού και την ατολμία του κ.Καστανίδη να προβεί σε επαναξιολόγηση των νόμων ενάντια στην διαφθορά και την ατιμωρησία των ενόχων.
Η ΝΔ πρώτα νομοθετούσε και μετά "κάποιοι" προέβαιναν στα σκάνδαλα. Η τακτική αυτή (της νομοθέτησης) εάν είχε υιοθετηθεί (σωστά αυτή τη φορά υπέρ της κοινωνίας) από την παρούσα κυβέρνηση, πολλά ίσως και να είχαν αποφευχθεί.

Λ.χ Η κερδοσκοπία στα καύσιμα και η ανεξέλεγκτη τιμολόγηση των εταιρειών στην υποτιθέμενη "ελεύθερη οικονομία" της αγοράς , γνωρίζουμε όλοι ότι οδηγεί σε ΚΑΡΤΕΛοποίηση και "νόμιμη" κερδοσκοπία.
Η τακτική του ¨νόμιμου και ηθικού" έγινε η συνήθης πρακτική των λαμογιών.

Δυστυχώς οι υπουργοί άτολμοι και αλλεργικοί στην διατίμηση (των προϊόντων) αλλά πιστοί στις οδηγίες της Ε.Ε.και των εντολοδόχων τους πετρελαιάδων, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η αγωνία είσπραξης του εξοντωτικού ΦΠΑ.

Οι πολίτες αν και εμπιστεύονται τα "Νέα Μέτρα", εν τούτοις δυσανασχετούν χωρίς να ελπίζουν.

...και από την άλλη έχουμε την κυρία Υπουργό, να...

Ομιλία της υπουργού Οικονομίας, Λ. Κατσέλη στα Χανιά.:
Την ανάγκη συστράτευσης όλων των Ελλήνων προκειμένου η χώρα να βγει από την κρίση που σήμερα αντιμετωπίζει, τόνισε σήμερα από τα Χανιά, η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Λούκα Κατσέλη. «Εάν είναι ένα πράγμα που μάθαμε από την ιστορία μας είναι ότι τις μάχες για να τις κερδίσουμε, πρέπει να τις δίνομε όλοι μαζί ενωμένοι»...

Ενωμένοι ΝΑΙ... αλλά γιατί;

Εμείς ΔΕΝ έχουμε κρατικό αυτοκίνητο κυρία Υπουργέ και τα καύσιμα τα πληρώνουμε οι ίδιοι και μάλιστα με σομπρέρο μεξικάνικο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: