ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.3.10

ΤΟ ΔΝΤ......ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ "ΑΠΕΙΛΗ" ΣΤΗΝ ΕΕ ??.... Ή ΜΗΠΩΣ Ο ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΕΠΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ??


Ο Πρωθυπουργός ΓΑΠ όπου βρεθεί και όπου σταθεί κατά τις επισκέψεις του στους εταίρους μας στας Ευρώπας κραδαίνει την σπάθα του ΔΝΤ ως μόνιμη απειλή προς αυτούς στο ότι εάν δεν είναι αλληλέγγυοι με την χώρα μας κατά τον πόλεμο των κερδοσκόπων οι οποίοι είναι η "αιτία"?? του υψηλού τόκου δανεισμού της χώρας μας , τότε θα ΠΡΟΣΤΡΕΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ!!!!

Τελικά οι ηγέτες της Ευρώπη και συγκεκριμένα οι δυνατοί ΓΕΡΜΑΝΟΙ και ΓΑΛΟΙ έδωσαν απλόχερα την συμπαράσταση τους στην τεθλημένη Ελλάδα αλλά από ρευστό ΤΙΠΟΤΑ!!! Αναρωτιέται εύλογα κανείς ..."ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΑ ΛΗΦΘΕΝΤΑ ΜΕΤΡΑ "???? εάν οι δυνατοί της Ευρώπης δεν δίνουν έμπρακτα δείγματα για την σταθεροποίηση του προβλήματος μιας χώρας που ανήκει στην ευρύτερη ΕΕ και ΟΝΕ.
Κακά τα ψέματα οι δεσμεύσεις των ηγετών της Ευρώπης έχουν χαρακτήρα ψυχολογικής συμπαράστασης
!!
Το πρόβλημα εμμένει και υφίσταται για την χώρα μας! και οι κερδοσκόποι καραδοκούν αφού οι δεσμεύσεις που έλαβε η Ελλάδα λαμβάνοντας δυσβάσταχτα μέτρα δεν οδηγούν επί της ουσίας στην λύση αλλά αυτά αποτελούν κίνηση καλής διάθεσης από μέρους μας προς τους εταίρους μας για το πόσο "ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΈΝΟΙ" μπορεί να ΕΊΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ για να γίνουν τα χατίρια τους. Κοντολογίς ελπίζουμε ότι η πρόβλεψη και η υποψία που θα εκθέσουμε παρά κάτω δεν θα βγει αληθινή αν και το πιστεύουμε ακράδαντα ..., αφού η Ελλάδα και η κυβέρνηση της δεν θα τύχει της "συμπαράστασης" ώστε να βρει ευρωπαϊκό χρήμα και να δανείζεται με τα ίδια επιτόκια που δανείζονται και οι Ευρωπαίοι εταίροι μας.
ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ: 1. Οι απειλές ΓΑΠ περί ΔΝΤ δεν είναι μόνον απειλές αλλά η πραγματική κατάληξη της στρατηγικής του. 2. Οι απειλές ΓΑΠ δεν είναι για να τις ακούσουν και να φοβηθούν οι Ευρωπαίοι και οι αγορές αλλά για να προετοιμάσει την Ελληνική κοινωνία για αυτά που θα έρθουν τόσο στην τσέπη των Ελλήνων όσο και στα "ανοιχτά" εθνικά θέματα της χώρας . 3. Αλλά και η επικείμενη υπερατλαντική συνάντηση του Πρωθυπουργού 4. Και τέλος επειδή η Ελλάδα χρειάζεται οπωσδήποτε ρευστό..... ....ΤΟ ΔΝΤ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΓΑΠ ..... ΚΑΙ Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ .....

Η ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: