ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.3.10

Μήπως πρέπει να σταματήσουμε το γλύψιμο;

papAmerika10.3.2010

Για το μόνο που δεν θα μπορούσε ίσως κανένας να κατηγορήσει τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου είναι η χαλαρότητα και η ραθυμία (είπατε κάτι για τον πρώην;). Έκανε τόσα χιλιόμετρα τις τελευταίες μέρες, όσα δεν έκανε σε πέντε χρόνια ο Καραμανλής.

Εντάξει. Είναι γεγονός πως η καυτή πατάτα (ή μήπως ωρολογιακή βόμβα;) βρέθηκε στα χέρια του.Όχι ότι δεν την διεκδίκησε. Έτσι προσπαθεί να απασφαλίσει την πατάτα ή να κρυώσει την βόμβα (ή αντίστροφα;)

Και που δεν πήγε; Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία, Ρωσία, Αγγλία, Αμερική.

Και όπου κι αν πήγαινε .... δεν ζητούσε καμμιά βοήθεια (οικονομική) παρά μόνο στήριξη. Στήριξη χρειάζονται τα κτίρια που παρουσιάζουν προβλήματα στατικότητας. Και χώρες όταν φτάνουν να χρωστάνε τόσα που δεν μπορούν να αποπληρώσουν.

Και έκανε αυτή την επίπονη και ψυχοφθόρα τουρ και έλαβε: Ψυχρότητα από την παγερή Μέρκελ, χαμόγελα από Σαρκοζί και κατάργηση της βίζας από τον Ομπάμα. Και άφθονα συγχαρητήρια από όλους για τα σκληρά αντεργατικά οικονομικά μέτρα που έλαβε πριν ξεκινήσει το ταξίδι.

Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Θα συνεχίσουμε να χρωστάμε. Θα βγούμε να ζητήσουμε ξανά δανεικά. Για να ξεχρεώσουμε δόσεις προς τις χώρες (τράπεζες κι επενδυτές) που μας δάνεισαν, κυρίως για να μας έχουν πάντα στο χέρι.

Και τα δανεικά τα κολλάμε σε υποχρεώσεις, για να ξοφλήσουμε δόσεις από άλλα δάνεια και τελειωμό δεν έχει το πηγάδι.

Το χρέος 300 δις φέτος, υπολογίζεται σε 330 για του χρόνου και ούτω καθ΄εξής.

Γεγονός είναι πως ότι κι αν κάνουμε οι ταμειακές ανάγκες μας είναι τέτοιες που, με δεδομένη την μειωμένη παραγωγική βάση, θα βαίνουν αυξανόμενες.

Και όσο κι αν κόψεις τα έξοδα (σε μισθούς και αύξηση ΦΠΑ εξαντλήθηκε η προσπάθεια - αλήθεια που πήγανε οι προεκλογικές υποσχέσεις για αναδιανομή του εισοδήματος; Ας γινότανε τουλάχιστον, αναδιανομή των δαπανών...) δεν ανακαλύπτεις λύση στο πρόβλημα με το αυγό του Κολόμβου. Και τα νούμερα είναι τέτοια που είναι αδύνατο να μειωθούν πραγματικά το έλλειμμα και το δημόσιο χρέος. Αυτό θα μπορούσε να γίνει μόνο αν αυξανόταν η ανάπτυξη, με επενδύσεις.

Άρα μηδέν από μηδέν, ίσον μηδέν!

Μια παρένθεση: Κανένας από τους υπουργούς Οικονομίας, όλων των κυβερνήσεων, δεν παρατήρησε τους ρυθμούς αύξησης των χρεών και ελλειμμάτων. Και βέβαια γνωρίζανε!!! Αλλά σφυρίζανε αδιάφορα. Για τον προϋπολογισμό της οικογένειάς τους θα έκαναν το ίδιο;

Υπό τις χείριστες συνθήκες που βρίσκεται η Ελλάδα μας και με την ορατή πορεία προς το χειρότερο, που διανύουμε.

Και για να μην αναλωνόμαστε σε αιτήματα για πολιτική στήριξη.

Και για να πάψουν να μας "συγχαίρουν" για αντιλαϊκές πολιτικές που εφαρμόζουμε.

Μήπως πρέπει να σταματήσουμε το γλύψιμο των υποτιθέμενων συνεταίρων μας;

Μήπως το σθεναρό και ανυποχώρητο αίτημα θα πρέπει να είναι

ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ; Με την απειλή της στάσης πληρωμών;

Μήπως θα πρέπει να νοικοκυρευτούμε;

Μήπως πρέπει να σταματήσουν να μας θεωρούν δεδομένους;

Ακτιβιστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: