ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.3.10

Η ανακολουθία Νέας Δημοκρατίας και ΟΝΝΕΔ για το μεταναστευτικό

Την ώρα που η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρος της, Αντώνης Σαμαράς, έδιναν στην Βουλή μάχη για το μεταναστευτικό νομοσχέδιο που έφερνε το ΠΑΣΟΚ, κάποιοι παλιοί γνώριμοι στην ΟΝΝΕΔ και γνωστοί άγνωστοι παροικούντες σ' αυτήν ετοιμάζονται να στήσουν πολιτικά πογκρόμ εκτοπίζοντας και διαγράφοντας από την ιστορία της νεολαίας και της παράταξης τους χιλιάδες Έλληνες Κύπριους και Βορειοηπειρώτες.

Την ώρα που το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζεται να δώσει ελληνική ιθαγένεια σε χιλιάδες μετανάστες, η ομάδα Παπαμιμίκου μεθοδεύει την εκλογή Προέδρου ΟΝΝΕΔ χωρίς τη συμμετοχή των νέων που κατάγονται από τη Βόρεια Ήπειρο και την Κύπρο. Με σαθρά επιχειρήματα και λογική κυβερνητικού γραφειοκράτη προσπαθούν να αποξενώσουν από τη νεολαία και την παράταξη χιλιάδες νέους οι οποίοι δίνουν πολλά χρόνια τώρα τις δικές τους πολιτικές μάχες, ως μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, της ΟΝΝΕΔ αλλά και της Νέας Δημοκρατίας.

Αντίθετα, από ότι κάποιοι θέλουν να παρουσιάζουν, το ζήτημα δεν είναι πολιτικό. Πρόκειται για ζήτημα ουσίας για το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας. Κάποιοι μιλάνε για ανοιχτές διαδικασίες αλλά μάλλον δεν εννοούν ανοιχτές σε όλους. Κάποιοι μιλάνε για ΟΝΝΕΔ της συμμετοχής, αλλά μάλλον εννοούν τη συμμετοχή των υποστηρικτών τους. Κάποιοι μιλάνε για τη Νέα ΟΝΝΕΔ, αλλά μάλλον εννοούν μία νεολαία στην οποία κάποιοι θα αποκλείονται λόγω καταγωγής. Ας μας απαντήσουν λοιπόν οι νεοφιλελεύθεροι κυβερνητικοί νέοι από το γραφείο του Ανδρέα Παπαμιμίκου:

  • Γιατί θίγεται τόσο πολύ η Νέα Δημοκρατία από το μεταναστευτικό νομοσχέδιο, αφού η ίδια ακόμα συζητεί το αν θα δώσει πολιτικά δικαιώματα σε ελληνικής καταγωγής νέους;
  • Η ανακολουθία μεταξύ ΟΝΝΕΔ και Νέας Δημοκρατίας πρόκειται για κακή συνεννόηση ή εντάσσεται στο πλαίσιο της ρήξης που ο Ανδρέας Παπαμιμίκος και η ομάδα της Ντόρας Μπακογιάννη προσπαθούν να φέρουν στο κόμμα;
  • Κύριε Παπαμιμίκο, οι μετανάστες μπορεί σύντομα να έχουν δικαίωμα ψήφου στις βουλευτικές εκλογές της Ελλάδας, οι Βορειοηπειρώτες και οι Κύπριοι που τόσα χρόνια στηρίζουν την παράταξη σας δεν έχουν θέση στην ΟΝΝΕΔ … που επιθυμείτε; Είναι ή δεν είναι Έλληνες τα παιδιά αυτά κύριε Παπαμιμίκο. Είναι ή δεν είναι μέλη της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ πολλά χρόνια τώρα;

Ως Κύπριος ποτέ δεν ντράπηκα ούτε για την καταγωγή μου, ούτε για την ελληνικότητα μου. Όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να μας κλείσουν την πόρτα, εμείς έχουμε μάθει να κρατάμε ανοιχτό το παράθυρο της ελπίδας … και είναι η ίδια ελπίδα που ο Πρόεδρος μας Αντώνης Σαμαράς ευαγγελιζόταν παραμονές της εκλογής του.

Πολύκαρπος Αντωνίου

Έλληνας Κύπριος

Δεν υπάρχουν σχόλια: