ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.3.10

ΕΡΩΤΗΜΑ!!! ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΓΑΠ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ?


Πρέπει να αισθανόμαστε εθνικά υπερήφανοι. Η εκλογή ΓΑΠ και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ "άνοιξε" τα μάτια των Ευρωπαίων , οι όποιοι έχοντες μόνιμα "γράσα" στα μάτια περίμεναν έναν Σοσιαλιστή ΕλληνοΑμερικάνο και επαίοντα της επικοινωνίας που πατρονάρεται από τα αντικειμενικά μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης του τόπου του για να ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ότι το Ευρώ τους το είχαν αφήσει γυμνό στην θέα του κάθε επίδοξου ηδονοβλεψία ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥ.

Και βέβαια κάπως έτσι πρέπει να είναι , αφού επί των ημερών ΓΑΠ η "κερδοσκοπία" ως πρόβλημα έφτασε στον Λευκό Οίκο και στην χώρα ΕΔΡΑ του χρήματος και του οίκου των κερδοσκόπων!

Η Σοσιάλ Δεξιά πολιτική της Ελληνικής κυβέρνησης δεν θα μπορούσε να μην βρει ανοιχτές πόρτες στην πατρίδα του Καπιταλισμού και της υποκρισίας. Άλλωστε το test το πέρασε επιτυχώς με τα ληφθέντα μέτρα κατά των εργαζομένων τα οποία παρουσιάστηκαν με περισσή υποκρισία ως το μέσω εξυγίανσης των δημοσιονομικών της χώρας παραβλέποντας επιδεικτικά η κυβέρνηση τα χρέη των Τραπεζών τον ανεξόφλητο ΦΠΑ των μεγάλων επιχειρήσεων , τα υπέρογκα χρέη επιχειρήσεων και Τραπεζών στα ασφαλιστικά ταμεία της χώρας αλλά και την φορολογία της μεγάλης ακίνητης περιουσίας αφού βρήκε 3 εκατομμύρια Έλληνες.... ΔΗΛΑΔΗ όλους ...να έχουν στην κατοχή τους όλη την Ελλάδα!!!!

Ο ΓΑΠ κατάφερε να έχει το άλλοθι για την νεοφιλελεύθερη πολιτική του! Επιστρέφει στην πατρίδα με το ατού της διεθνοποίησης του προβλήματος ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ αλλά και με την βάπτιση του ως ο "εκφραστής" της Ευρώπης. Αυτόν περίμεναν οι Ευρωπαίοι ..αλίμονο!

Αποτυπώνω από το Ταχυδρόμος
"Σχεδόν ένα χρόνο πριν σύσσωμες οι Κυβερνήσεις και στις πέντε ηπείρους εξαπέλυαν μύδρους κατά της ασυδοσίας της αγοράς και της ανεξέλεγκτης λειτουργίας των Τραπεζών, που δημιούργησαν το παγκόσμιο ντόμινο της χρηματιστηριακής και κατόπιν της οικονομικής κρίσης.
Τη συγκεκριμένη λογική αρχικά υιοθέτησαν οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ορισμένοι εκ των οποίων έριχναν τα βάρη στη νεοφιλελεύθερη πολιτική που οδήγησε σ’ αυτά τα αποτελέσματα.
Όλα αυτά μέχρι να ανοίξουν τα δημόσια ταμεία, για να χρηματοδοτήσουν γενναία τις μαύρες τρύπες που δημιούργησαν οι κερδοσκοπικές δράσεις των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.
Άραγε τι άλλαξε από τότε μέχρι σήμερα και δικαιούνται οι νεοφιλελεύθεροι «μάγοι» που οδήγησαν ως εδώ τα πράγματα, τώρα να απαιτούν και δυστυχώς να το πετυχαίνουν, εκβιάζοντας είτε με πτώχευση και χρεοκοπία είτε με στραγγάλισμα χρηματοδότησης της αγοράς, να γονατίζουν κυβερνήσεις και λαούς, επιβάλλοντας τις δικές τους μονεταριστικές συνταγές, για να διορθωθεί η ζημιά που οι ίδιοι προκάλεσαν;"

Αυτοί δεν ντρέπονται ....και γιατί να ντρέπονται??? Βρίσκουν και τα κάνουν!!!!
Μας κοροϊδεύουν !!! Πόσο ακόμα θα αντέξουμε???
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ!!! ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!! ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: