ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.3.10

Έκλεισε το "ντιλ" για τα ναυπηγεία

thumb

Αργά τη νύχτα έκλεισε οριστικά η συμφωνία για τη μεταβίβαση του 75,1% των ναυπηγείων Σκαραμαγκά στην Άμπου Ντάμπι Μαρ. Ο Βενιζέλος τα βρήκε με τους γερμανούς που διατηρούν το 24,1% και είχαν πρόβλημα με τα χρωστούμενα ,αλλά και με τη παράδοση του ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ και των υπολοίπων τριών υποβρυχίων. Μετά από μαραθωνιες διαβουλεύσεις αποφασίστηκε:

*508 εκατομμύρια ευρώ θα "σκάσουμε" στους γερμανούς σε ομόλογα όμως. Αυτοί έχουν συμφωνήσει να δώσουν τα ομόλογα στο Άμπου Ντάμπι και να πάρουν ευρουδάκια.

*Τον ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ θα τον παραλάβουμε,αλλά μη τρομάζετε. Κατ΄ ευθείαν θα παραχωρηθεί στα ναυπηγεία για να πουληθεί σε κανά απελπισμένο που θέλει ντε και καλά υποβρύχιο έστω κι αν γέρνει λίγο.

*Τα υπόλοιπα τρία θα μας τα τελειώσουν οι γερμανοί κι έχουμε κάνει τάμα στον Αη Νικόλα να μην γέρνουν,όταν θα τα δοκιμάσουμε.

*Ο Βενιζέλος έχει δε τόση εμπιστοσύνη στους γερμανούς μάστορες που ζήτησε να σταματήσει ο εκσυγχρονισμός τριών παλιών υποβρυχίων και στη θέση τους να μας φτιάξουν δύο ολοκαίνουρια σαν τον ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ,αλλά χωρίς τη κλίση!

Η συμφωνία

Μπορεί το Πεντάγωνο να υποστηρίζει ότι η συμφωνία για τα υποβρύχια θα μας κοστίσει μόνο 165 εκατομμύρια ευρώ επιπλέον,ωστόσο το ποσό αυτό προκύπτει μόνο αν έρθουν όλοι οι πλανήτες ανάποδα. Τι εννοούμε; Το συμβόλαιιο που είχαμε υπογράψει με τους γερμανούς για την ναυπήγηση τεσσάρων νέων υποβρυχιων τύπου 214 ,όπως ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ που γέρνει και για τον εκσυγχρονισμό τριών παλαιών τύπου 209, ήταν ύψους 3 δις. Απ΄ αυτά έχουμε πληρώσει ήδη τα δύο δις. Τι μένει; Ένα δις. Λέμε εμείς τώρα,μέσω του Βενιζέλου και των ναυάρχων: "Δεν σταματάμε τον εκσυγχρονισμό των παλιών να γλιτώσουμε 600 εκατομμύρια και στη θέση τους να μας φτιάξετε δύο καινούρια 214 προς 500 εκατομμύρια το κομμάτι,ήτοι 1 δις"; "Έφτασεεεε",λένε οι γερμανοί,οι οποίοι όμως μας φορτώνουν και τον γερμένο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ που είχαμε πληρώσει κάπου 500 εκατομμύρια,για να τον πουλήσουμε λέει γύρω στα 300-350 εκατομμύρια. Αν γίνει η πώληση ίσως η συμφωνία να κριθεί τελικά ως επιτυχής. Διαφορετικά ότι αλχημείες κι αν κάνουμε στην ...αριθμητική, 1,5 δις θα βγει από τη τσέπη μας. Τουλάχιστον το κάναμε σε δόσεις εννέα ετών. Κάτι είναι κι αυτό...

Το Ποντικι

Δεν υπάρχουν σχόλια: