ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.4.10

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΠΟΥ "ΔΕΝ" ΛΕΝΕ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η "ΛΥΣΗ" ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ


Η σαπουνόπερα “Ελληνικός Τιτανικός” συνεχίζεται με νέα επεισόδια.
Τα χρήματα θα δωθούν όταν νοιώσουν ότι τα χρειαζόμαστε και όχι όταν τα ζητήσουμε.
Δεν θα ξεχρεώσουμε ποτέ!!! Το ΔΝΤ θα μεταφέρει την έδρα του στην Ελλάδα γιατί θα εγκατασταθεί για πολλά χρόνια!!!
H συμφωνία λέει και αυτό “Euro area Member States will decide the activation of the support when needed and disbursements will be decided by participating Member States”.
Αυτό όπως σημαίνει… ότι δεν είναι στο χέρι μας να πούμε όχι… Αν αυτοί το θελήσουν να μας το δώσουν. Στην ουσία δεν θα έπρεπε να εξαρτάται από έμας αν ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός; Θα μπορούσε να γινόταν κι έτσι, αλλά...
Τα μυστικά της συμφωνίας που δεν λένε :
Τα μυστικά της συμφωνίας, πέρα από τις… χαρούλες που κάνουν στην τηλεόραση τα ντελίβερι μπόις είναι τα εξής:
1. Η συμφωνία προβλέπει ένα ποσό της τάξης των 40-45 δισ. ευρώ για φέτος και επιπλέον δανεισμό τα επόμενα χρόνια αν αυτό γίνει αναγκαίο.
2. Το επιτόκιο είναι 5% για τα διακρατικά δάνεια και 3%-3,5% για τα χρήματα που θα δώσει το ΔΝΤ.
3. Εδώ κρύβεται το μεγάλο σοκ: Η Ελλάδα θα πρέπει μόλις τελειώσει η τριετία και έχει πάρει φυσικά τα χρήματα, να τα επιστρέψει πίσω, προσαυξημένο, ανάλογα με το επιτόκιο που έχει συμφωνηθεί. Π.χ. αν δοθούν 30 δισ. με 5% για τα επόμενα πέντε χρόνια το επιπλέον ποσό θα είναι γύρω στα 4,5 δισ. ευρώ. Συν φυσικά το δάνειο με το επιτόκιο από το ΔΝΤ.
Η ουσία είναι ότι θα πρέπει να βρούμε και να πληρώσουμε τους… σωτήρες Ευρωπαίους τα επόμενα τρία χρόνια, όταν τα δάνεια από την αγορά αφορούσαν 10ετή και πλέον ομόλογα. Αυτό σημαίνει νέες αιματηρές περικοπές και βαθιά ύφεση για τουλάχιστον μία τριετία. Ο ελληνικός λαός θα επωμιστεί το βάρος του δανεισμού και φυσικά των λαθών της κυβέρνησης που οδήγησε τα spreads σε δυσθεώρητα επίπεδα...
Τα μαθηματικά του χρέους:
Ήδη οικονομικοί αναλυτές έχουν αρχίσει και πάλι να μιλάνε για χρεοκοπία. Όχι φέτος, αλλά τα επόμενα χρόνια γιατί “τα μαθηματικά του χρέους δεν είναι υπέρ”, όπως λένε. Είναι επίσης αλήθεια πως τα προβλήματα δεν άρχισαν ούτε φέτος ούτε καν πέρσι. Το έτος αναφοράς για την ελληνική οικονομία συμβαδίζει με την κρίση στην παγκόσμια οικονομία. Είναι το 2007-08, όσο κι αν Καραμανλής κι Αλογοσκούφης κι αργότερα ο Παπαθανασίου, οι επικεφαλής της εποχής, επαναλάμβαναν μονότονα ότι «η ελληνική ο ικονομία είναι θωρακισμένη».
Κι αυτοί δεν έβλεπαν πέρα από την μύτη τους, υπηρετώντας πιστά τη νεοφιλελεύθερη «ορθοδοξία», που μέσα στην τύφλα της προσπαθεί ξανά να αναγεννηθεί από τις στάχτες της ως αξιόπιστη λύση διεξόδου από την κρίση, ακόμα κι από όσους προεκλογικά την ξόρκιζαν.
Το τείχος είναι ψηλό. Η κυβέρνηση θα πρέπει να εξασφαλίσει περίπου άλλα 35 δισ. ευρώ φέτος για να ξεπληρώσει τα παλιά της χρέη και να καλύψει τα νέα ελλείμματα. Του χρόνου θα χρειαστεί 66 δισ. ευρώ ενώ το 2012 από 65 έως 70 δισ. ευρώ.
Με απλά μαθηματικά αυτό σημαίνει ότι μέσα σε τρία χρόνια θα έχει αναχρηματοδοτήσει το μισό περίπου δημόσιο χρέος με επιτόκια 6%-6,5%. Με το δημόσιο χρέος περίπου 120% του ΑΕΠ αυτό θα σημάνει ένα βάρος της τάξης του 3%-4% στο ΑΕΠ.
Ο ορισμός του «φαύλου κύκλου» της κρίσης, δηλαδή, όπως στον λεγόμενο «Τρίτο Κόσμο». Φυσικά υπάρχει και άλλη λύση: να παγώσουν εδώ και τώρα τόκοι και χρεολύσια στους τραπεζίτες-κερδοσκόπους.
Από : New World Order-Wake Up
συναφή : Συνέντευξη Μαξ Κάϊζερ στην Ελευθεροτυπία ,
Συνέντευξη Μαξ Κάϊζερ στο AL JAZEERA
Συνέντευξη Μαξ Κάϊζερ στον σταθμό Athens International Radio 104,4 FM
Η περίπτωση της Αργεντινής,
Η Χρεωκοπία της Αργεντινής, το Δ.Ν.Τ και οι ομοιότητες με την Ελλάδα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: