ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.4.10

Είναι σωστό το “Δεν ασχολούμαι με τα spread”;

Ενω τα spread κινδυνέυουν από υψοφοβία καθώς βρέθηκαν ξανα μια ανάσα από το 400…


Επανέρχεται σήμερα σε υψηλά επίπεδα το πριμ που ζητούν επενδυτές για διακράτηση ελληνικών ομολόγων δεκαετούς διάρκειας έναντι των Γερμανικών Bunds. To spread αυτή την ώρα είναι στις 385 μονάδες, ενώ παραμένουν οι αμφιβολίες σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής του μηχανισμού στήριξης της ελληνικής Οικονομίας.

Νωρίτερα σήμερα εκπρόσωπος του Γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών δήλωσε ότι το πακέτο βοήθειας ύψους 30 δισ.ευρώ για την Ελλάδα είναι σχεδιασμένο για να καλύψει περίοδο τριών ετών και η κουβέντα για οποιοδήποτε άλλο ποσό αποτελεί «εικασία», διευκρινίζοντας επίσης ότι το πακέτο πρέπει να εγκριθεί από το Γερμανικό κοινοβούλιο. Η δήλωση απαντά σε δημοσίευμα της εφημερίδας Handelsblatt, που επικαλέιται ανώνυμες πηγές, αναφέρει ότι τα 30 δισεκατομμύρια ευρώ δεν αποτελούν παρά «ένα πρώτο βήμα» και ότι το τελικό ποσό μπορεί να είναι «τουλάχιστον δύο φορές πιο υψηλό», μέχρι και 90 δισεκατομμύρια ευρώ.

πηγή: Ξανά ψηλά το spread

===============================

Σχόλιο Γιάννης Παπαϊωάννου: Είναι σωστό το “Δεν ασχολούμαι με τα spread”; Μήπως είναι επικίνδυνο; Τηρούμενων των αναλογιών είναι σαν να σου έχουν επιτεθεί από τον Έβρο οι Τούρκοι και να έχουν φτάσει έξω στην Λαμία. Μπορούμε άραγε να δηλώνουμε “Δεν ασχολούμαι με τους Τούρκους”.

Μήπως ο Πρωθυπουργός θα έπρεπε να πάρει του δρόμους να τα ρίξει;

Δεν υπάρχουν σχόλια: