ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.4.10

ΡΕ ΣΟΜΠΟΛΕ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΛΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ"...ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΟΝ MEGA ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ???



ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Το "πλιάτσικο" που έγινε χθες στην ΕΣΗΕΑ (με την "σφραγίδα" του Συνασπισμού) - Πήραν και τη σφραγίδα του λογιστηρίου!
Λίμπα τα έκαναν χθες 150 αριστεριστές που εισέβαλαν στα γραφεία της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών διαμαρτυρόμενοι για την στάση των επαγγελματιών δημοσιογράφων στο θέμα της σύλληψης των φερόμενων ως τρομοκρατών του Επαναστατικού Αγώνα (Μαζιώτη κλπ). Οι εισβολείς προχώρησαν σε ξυλοδαρμό όλων των μελών της διοίκησης της ΕΣΗΕΑ εκτός των Τρίμη, Νταβανέλου και Νταουντάκη, χωρίς να προλάβει να παρέμβει η Αστυνομία. Οι αριστεριστές αφού παρέμειναν επί μιάμιση ώρα στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ προκάλεσαν ζημιές και πήραν μαζί τους φεύγοντας αντικείμενα, χρήματα κλπ. Το γεγονός καταγγέλθηκε στην Αστυνομία που διεξάγει έρευνα. Όπως προκύπτει από το επισυναπτόμενο έγγραφο της ΕΣΗΕΑ προκάλεσαν σημαντικές καταστροφές. Σημειώνεται ότι πριν ένα χρόνο είχαν εισβάλει πάλι αριστεριστές στο κτίριο της οδού Ακαδημίας της ΕΣΗΕΑ καθοδηγούμενοι από τους συνδικαλιστές και μέλη του Συνασπισμού Δ. Τρίμη και Α. Νταβανέλο (Γραμματέα της ΠΟΕΣΥ-Πανελληνίου Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων).

http://www.i-reportergr.com/2010/04/blog-post_5255.html#ixzz0lAGgEI32

Δεν υπάρχουν σχόλια: