ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.4.10

"Το χαμόγελο της επιτυχίας κερδίζεται''



Της Αστρινής-Σοφίας Μαυρέα


Δόλος: Στο Δίκαιο, ονομάζεται η πρόθεση εκτέλεσης αδίκου πράξης. Έχει εφαρμογή και στο Αστικό Δίκαιο και στο Ποινικό Δίκαιο, αλλά έχει μεγαλύτερη σημασία στο Ποινικό Δίκαιο, γιατί είναι στοιχείο της υποκειμενικής υπόστασης του εγκλήματος και από την ύπαρξή του εξαρτάται η καταδίκη και η βαρύτητά της. Ο δόλος έχει δύο στοιχεία, το γνωστικό και το βουλητικό. Ο δράστης τελεί ένα έγκλημα με δόλο, όταν γνωρίζει το αποτέλεσμα της πράξης του και το επιδιώκει ή το αποδέχεται. Αναγκαίος δόλος: χαρακτηρίζεται η πρόθεση του δράστη όταν γνωρίζει το αποτέλεσμα της πράξης του και το αποδέχεται πλήρως ως αναγκαίο για την επίτευξη του αποτελέσματος χωρίς όμως να το επιδιώκει (π.χ. για να σκοτώσω κάποιον βάζω βόμβα στο κτήριο. Ξέρω ότι θα σκοτωθούν κι άλλοι, δεν το επιδιώκω αλλά δε σταματάω! Τραβάω στο γκρεμό δηλαδή τους πάντες με σκοπό απλά να επιτύχω τα θέλω μου!

Λάθος: Ατυχής επιλογή, πράξη, εκτίμηση μιας κατάστασης, καθετί που βρίσκεται σε απόσταση από την αλήθεια ή την πραγματικότητα! Αλλεπάλληλα λάθη, το ένα λάθος μετά από το άλλο!! Και όπως όλοι γνωρίζουμε το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού..

Φόβος: Tι είναι τελικά ο φόβος;; Ο φόβος είναι ένα βασικό συναίσθημα που προκαλείται από τη συνειδητοποίηση ενός πραγματικού ή πλασματικού κινδύνου!Οι αρχαίοι έλεγαν ότι ο φόβος είναι ο χειρότερος εχθρός του ανθρώπου. Τα συμπτώματα της φοβίας είναι πολλά, φόβος, πανικός, τρόμος, φρίκη. Φοβόμαστε το άγνωστο, φοβόμαστε το αύριο. Τελικά αυτό που φοβόμαστε, είναι αυτό που δεν γνωρίζουμε ή που απλά φαντάζει να πλησιάζει ως το χειρότερο ..Μη φοβάστε ότι έγινε έγινε!

Eυθύνη:Υποχρέωση απέναντι σε κάτι ή κάποιον ή αλλιώς ενοχή φταίξιμο!Ας αναλάβουν αυτοί που πρέπει τις ευθύνες τους και ας μάθουν από τα λάθη τους τα οποία μερικές φορές γίνονται ο καλύτερος οδηγός της πορείας μας!Έχουμε όλοι ευθύνη απέναντι σε όλους !

Τώρα θα αναρωτιέστε γιατί εξηγώ τα παραπάνω σε ένα τόσο σοβαρό σημείο χρονικά, μόλις τέσσερις μέρες πριν τις περιβόητες εκλογές της ΟΝΝΕΔ.. Ο Νοών Νοείτω!

Κλείνοντας θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το παρακάτω.. "Τύχη δεν είναι τυχαία είναι μόχθος...όχι αλαζονεία όχι κυνισμός ούτε υποκρισία και ψέμα! Το χαμόγελο της επιτυχίας κερδίζεται !" Emily Dickinson

Δεν υπάρχουν σχόλια: