ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.4.10

ΘΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΓΑΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ο Τόμας Χάμμαρμπεργκ επιτρόπος του Συμβουλίου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα

Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Παιχνίδια με το ζήτημα των μειονοτήτων

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ.--

Νέα παρέμβαση στα Ελληνοτουρκικά, με αιχμή το ζήτημα των μειονοτήτων, επιχειρεί το Συμβούλιο της Ευρώπης, μέσω επιστολών του επιτρόπου του Συμβουλίου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Τόμας Χάμμαρμπεργκ, προς την ελληνική κυβέρνηση. Ο αξιωματούχος του Συμβουλίου ζητά την αναγνώριση όλων των μειονοτήτων, αλλά και των «τουρκικών ενώσεων στην Ελλάδα», στην περιοχή της Δυτικής Θράκης, που έχουν υποβάλει σχετική αίτηση.

Ζητά από την Αθήνα την επικύρωση της Σύμβασης του Συμβουλίου της Ευρώπης, περί αναγνώρισης μειονοτήτων και μειονοτικών γλωσσών, επικαλούμενος θετική αντίδραση του Ελληνα πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, κατά την περασμένη επίσκεψή του στην Ελλάδα, το Φλεβάρη.

Τα αρμόδια υπουργεία - όπως αναφέρεται - απάντησαν σημειώνοντας ότι με βάση τις διεθνείς συμβάσεις, η μόνη αναγνωρισμένη μειονότητα στην Ελλάδα είναι η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, ενώ είναι σε εξέλιξη οι διαδικασίες εφαρμογής της απόφασης του ΕΔΑΔ για την τουρκική Ενωση Ξάνθης. Προστίθεται, ακόμα, ότι έχει απορριφθεί η αίτηση αναγνώρισης μόνο της πολιτιστικής και εκπαιδευτικής Ένωσης Νοτίου Εβρου Δυτικής Θράκης και εκκρεμούν ακόμη προς εξέταση, τρεις αιτήσεις αναγνώρισης Μουσουλμανικών Ενώσεων στην περιοχή της Κομοτηνής.

==========================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Μετά το λαθρονομοσχέδιο για την ιθαγένεια , μετά την αφαίρεση του 'εθνικός" από τους τίτλους των Υπουργείων, μετά την κατάργηση του νόμου και την εισαγωγή πλέον κάθε αλλοδαπού στις σχολές των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, μετά την σιωπηρή διχοτόμηση του Αιγαίου από τον 25 μεσημβρινό και ανατολικά........... μετά τις γκρίζες ζώνες των Ίμια ....ήρθε η ώρα ο ΑΠΟΔΟΜΗΤΗΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΑΠ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΌ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ "ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΕΣ' ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ...... ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.!!!!!!!!
ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: