ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.4.10

Τελικά δεν θα χαρούμε τη Τζούλια σε νέα καλλιτεχνική βιντεοσκόπηση






16.4.2010Περιμέναμε και το αναρτήσαμε από προχθές ότι ενόψει της άφιξης του κλιμακίου του ΔΝΤ, που θα πιάσει δουλειά από την Δευτέρα΄, θα έπρεπε οι Νεοέλληνες να είναι σίγουροι ότι δύο τινά ενδέχετο να συμβούν: Ή θα ανακαλυφθεί η γιάφκα με τα όπλα του Επαναστατικού Αγώνα ή θα κυκλοφορήσει και δεύτερη τσόντα της Τζούλιας.

Δυστυχώς επαληθευθήκαμε στην χειρότερη από τις δύο προβλέψεις: Χάσαμε την καλλιτεχνική έμπνευση της σταρ. Τα αγκομαχητά και οι κραυγές βιασμού δεν θα προέλθουν από το νέο τσοντιάρικο dvd, αλλά δυστυχώς θα έχουν θύμα τους Έλληνες εργαζόμενους, και μάλιστα χωρίς μπουκάλι σαμπάνιας, με ή χωρίς πιστόλι (οπλισμένο ή μη) και με ακατανόητους πανηγυρισμούς από τους πολιτικούς μας ταγούς, τα δημοσιοκαφρικά συγκροτήματα τύπου, τα δημοσιοκαφρικά sites αλλά και τα συντεταγμένα συγκροτηματοκάναλα.

Και όλο αυτό το άθλιο συνοθύλευμα θα αναλώνεται σε πανηγυρισμούς για το χτύπημα της τρομοκρατίας που δίνει τάχατες περισσή αισιοδοξία και αισθήματα ασφάλειας στους Έλληνες πολίτες.

ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ!!!

Δεν γνωρίζω κανένα Έλληνα πολίτη (δεν συγχρωτίζομαι - ευτυχώς - με πολιτικούς, δημοσιοκάφρους,βιομήχανους,λαμόγια κλπ που μπορεί να θεωρούν τον εαυτό τους Έλληνα πολίτη) που να απειλήθηκε ποτέ από αγωνιστές της ένοπλης πάλης ή να έχει υποστεί συνέπειες από την δράση της τρομοκρατίας.

Τουναντίον όλοι οι φίλοι μου θεωρούν ότι βλάφτηκαν οικονομικά, κοινωνικά, πολιτιστικά και ψυχολογικά από ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, και από διάφορα άλλα ΚΑΘΙΚΙΑ της κομπραδόρικης βρωμιάρικης μεγαλοαστικής τάξης και των "παραφυάδων" της.

Το εισόδημα των γνωστών μου επλήγη από τα ΚΑΘΙΚΙΑ που έφαγαν πάνω από 500 δισεκατομμύρια ευρώ τα τελευταία 30 χρόνια. Και που υπεύθυνοι γι' αυτό είναι κύρια το πολιτικό σύστημα και τα κόμματα που το εκπροσωπούσαν. Πρώτα και κύρια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αλλά και τα άλλα δήθεν αριστερά που όπου μπορούσαν συμμετείχαν στο πλιάτσικο παίρνοντας τα κομματάκια που τους πετούσαν οι πολιτικοί και κομματικοί επικυρίαρχοι της ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ.

Ας έχουν υπόψη τους οι "διαχειριστές" των εντολών του διεθνούς καπιταλισμού πως κανένα δεν μπορούν να ξεγελάσουν.

Γιατί θα πρέπει να φροντίσουν να πείσουν τους αφελείς ιθαγενείς ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΤΩΝ 500 ΔΙΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ.

activistis

Δεν υπάρχουν σχόλια: