ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.4.10

ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ .... ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ !!!!!


Πλειοδοσία υπερωριών στα Ιππουργικά Γραφεία.
*Υπερωριών, που «τριπλάρουν» αριστοτεχνικά τις παπακωνσταντίνειες εμπνεύσεις, με τις οποίες πετσοκόπηκαν οι αποδοχές της δημοσιοϋπαλληλίας.
*Υπερωριών, που, με κατά περίπτωση υπουργικές αποφάσεις, μεριμνούν για την «επιστροφή» τουλάχιστον ενός μέρους του απωλεσθέντος εισοδήματος – σε τουλάχιστον ένα μέρος του πληγέντος υπαλληλικού πληθυσμού.
*Υπερωριών, που για να αιτιολογηθούν επικαλούνται (αφελώς;) την ύπαρξη «εκτάκτων και επειγουσών αναγκών».
*Αλλά και υπερωριών, που εγκρίνονται με την επίκληση λόγων (και δικαιολογιών), βγαλμένων, όπως διαλαλούν διαφημίσεις τυχερών παιγνιδιών: «πέρα από κάθε φαντασία».
Η ΔΥ1α/ΓΠοικ29987/15-3-2010 απόφαση της Υπουργού Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης (δημοσιευθείσα στο υπ’ αριθμ. 365 φύλλο του Β΄ τεύχους του ΦΕΚ της 31ης Μαρτίου 2010) εντάσσεται αυτοδικαίως και πανηγυρικώς σ’ αυτή την τελευταία ανώτερη κατηγορία: εγκρίνει, με αναδρομική (ως συνήθως) ισχύ ενός μήνα, 22.080 ευρώ, για, εντός του 2010, υπερωριακή απασχόληση 10 ατόμων του Υπουργείου της, …για ποιους λόγους;
Θαυμάστε (επί λέξει αντιγραφή από την ξενογιαννακοπούλεια απόφαση):
«Η υπερωριακή απασχόληση … κρίνεται απολύτως αναγκαία, προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι ιδιαίτερα αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες, ως ακολούθως:
Α) η αναρίθμητη [sic] αναπαραγωγή κάθε είδους εγγράφου και φωτοαντιγράφου του ΚΕ.Σ.Υ. και του Σ.Ε.Υ.Υ.Π. καθώς και όλων των υπολοίπων Δ/νσεων και Υπηρεσιών του Υπουργείου.
Β) Στους ανωτέρω υπαλλήλους δεν καταβάλλεται ανθυγιεινό επίδομα, που δικαιολογεί η κατάσταση του ιδιαίτερα δύσκολου εργασιακού χώρου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται (προβλήματα υγείας κ.α.)».

Κυρία Μαριλίζα μας, με 22.000 ευρώ (και με τιμές λιανικής) εκδίδονται φωτοαντίγραφα περίπου 450.000 σελίδες Α4! Θα εκδοθούν, εντός του έτους, τόσες χιλιάδες φωτοτυπίες από το Υπουργείο σας; Αλίμονό σας αν το μάθει η καλή συνάδελφός σας η κυρία Μπιρμπίλη!
Δεν ξέρετε ότι ακόμη και τον Προϋπολογισμό του Κράτους ο Υπουργός Οικονομικών τον κατέθεσε στην Βουλή σε ηλεκτρονική μορφή;
Δεν έχετε ακούσει ποτέ τον πλήρη τίτλο του ασυγκράτητου καλλικρατιστή, του πρώτου τη τάξει Υπουργού σας, που κοντά στο Εσωτερικών και το Αποκέντρωσης φέρει και τη μεγαλόπρεπη ένδειξη «και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης»;
Αν πάλι τα φωτοαντίγραφα που προσδοκάτε είναι λιγότερα και σας κοστίζουν 22.000 ευρώ, τότε μάλλον σας χρειάζονται μαθήματα οικονομίας, ου μην αλλά και προστασίας των εργαζομένων σας, που τους εκθέτετε σε ανθυγιεινές συνθήκες μέσα στο Υπουργείο Υγείας και δεν τους πληρώνετε και ανθυγιεινό επίδομα (οποία διπλή ομολογία!).
Ας υποθέσουμε όμως πως, κόντρα στην οικολογία και στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση, το Υπουργείο σας όντως έχει ανάγκη από 450.000 φωτοτυπίες. Γιατί ταλαιπωρείτε τους υπαλλήλους σας, και δεν προβαίνετε στην ανάθεση (με τους κανόνες της «ανοιχτής διακυβέρνησης» βεβαίως, βεβαίως!) της εκδόσεώς τους σε κάποιον φουκαρά φωτοτυπά – που, εν μέσω κρίσης, περιμένει το καλοκαίρι για να σκοτώσει καμμιά μύγα;
Εκτός κι αν δεν πρόκειται για «ταλαιπωρία» υπαλλήλων, αλλά για πραγματική φωτοαντιγραφική δουλειά, που είναι απαραίτητη (πολύ απαραίτητη μάλιστα στο εκλογικό έτος που διανύουμε…)
οπωπητήρ
Φ

Δεν υπάρχουν σχόλια: