ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.4.10

ΦΑΥΛΟΙ ΥΔΡΟΚΕΦΑΛΟΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Γράφει Το Μονόκλ

Σήμερα ο πρωθυπουργός επί βήματος βουλής ανακοίνωσε τα εγκαίνια και το "κόψιμο της κορδέλας" στο νέο καθεστώς που θα διαμορφωθεί στην χώρα μας.

Η φενάκη της επαγγελόμενης εθνικής συνείδησης του Πρωθυπουργού προς τον Ελληνικό λαό δεν έχει προηγούμενο.
Μέχρι πριν την ανάληψη της εξουσίας από τον ΓΑΠ είχαμε να αντιμετωπίσουμε τον ακαταλληλότερο πολιτικό στην ιστορία της χώρας αλλά τουλάχιστον οι παλινωδίες του η τεμπελιά του και η ασχετοσύνη του ίδιου και της κυβέρνησης του , όπως περίτρανα αποδείχθηκε ,εκτός του ότι ήταν υπαρκτές ,ζημίωσαν ίσως ανεπανόρθωτα το κράτος .

Όμως δεν ήταν αισθητή "τω καιρώ εκείνο" η σημερινή αβεβαιότητα για το μέλλον η οποία έχει κατακλείσει τους πολίτες , και αυτό διότι η οικονομία της χώρας αν και ήταν σε μαύρα χάλια δεν είχε γίνει "βούκινο" στον Παγκόσμιο οικονομικό χώρο με αποτέλεσμα να μην έχει στοχοποιηθεί η Ελλάδα ,όπως σήμερα διαβιούμε ,από το κάθε Δερβέναγα επιβουλευτή πολιτικού κερδοσκόπου πόσο δε μάλλον από τις ιμπεριαλιστικές οικονομικές σκοπιμότητες των Μεγάλων δυνάμεων του πλανήτη .
Το τελευταίο και την χαριστική βολή όπως διαφαίνεται ανέλαβε να το κάνει πράξη ο σημερινός ηγέτης της χώρας κύριος Γ. Παπανδρέου .
Όλοι ξέρουμε αλλά και θυμόμαστε το πιστόλι του ΔΝΤ το οποίο κράδαινε ο ΓΑΠ. Ως επίσης και με την ανάληψη της εξουσίας εντελώς ερασιτεχνικά??? ανακοίνωσε στις αγορές την "απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας" . Επόμενο ήταν!
Η Ελλάς είχε "στραβό το κλίμα το έφαγε και ο Γάιδαρος" !!!

Στην ουσία τώρα!!

Ο σημερινός Πρωθυπουργός όπως λοιπόν δήλωσε σήμερα στην βουλή , "Στην Ευρώπη η πλειοψηφία είναι συντηρητική και η επιμονή του συντηρητικού Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος οδήγησε στην επιλογή ενός όχι αμιγώς ευρωπαϊκού μηχανισμού. Παρ' όλα αυτά ο μηχανισμός πλέον υπάρχει, εκεί που υπήρχε το απόλυτο μηδέν, ένα ασφαλές καταφύγιο για τη χώρα μας, .... η ενεργοποίηση του μηχανισμού κρίνεται με γνώμονα το συμφέρον της χώρας"
Δηλαδή ο Πρωθυπουργός παραδέχθηκε την ήττα του όσον αφορά τις προτασσόμενες απειλές του περί "πιστολιού ΔΝΤ" προς τους Ευρωπαίους . Το πιστόλι έσκασε στα χέρια του Πρωθυπουργού μας και το ΔΝΤ ενεπλέχθη στην Ευρώπη κατ επιμονή της Γερμανικής ατμομηχανής. Είναι τουλάχιστο φαύλη η συμπεριφορά του Πρωθυπουργού ώστε να επαίρεται μιας ανύπαρκτης νίκης όταν ούτε κατ ελάχιστον δεν μπορεί να χαρακτηριστεί έστω ως Πύρρεια.

Το χειρότερο δε αλλά και συνάμα ανησυχητικό ,είναι η "επιμονή" ΓΑΠ να επαναλαμβάνει ως την ΛΥΣΗ αλλά και ΕΠΙΤΥΧΙΑ την επίτευξη του Ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης ,όταν και ο ίδιος ξέρει ότι η Ευρωπαϊκή στήριξη μπορεί να έχει αποφασισθεί μεν ...στα χαρτιά ...αλλά η εκταμίευση των χρημάτων θα είναι προϊόν κατόπιν διεργασιών των εταίρων μας οι οποίες απαιτούν ομόφωνη απόφαση για την Ευρωπαϊκή οικονομική συνδρομή προς την χώρα μας!!

Τον Μάιο πρέπει η Ελλάδα να έχει συνάψει δάνειο 8δις Ευρώ για τις τρέχουσες αλλά απαιτητές υποχρεώσεις της
. Η Ευρώπη καθώς φαίνεται δεν θα είναι η ΠΡΩΤΗ που θα μας τα "ακουμπήσει" μια και ο "μπάστακας' Γερμανία έχει επιβάλει την θέληση και τους όρους της για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Συμπερασματικά τα 8 δις αλλά σε δόσεις θα μας τα "ακουμπήσει" το ΔΝΤ.
Κοντά στον νου και η γνώση!
ΤΟ ΔΝΤ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ! ΑΛΛΑ ΚΑΤ ΟΥΣΙΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΗΡΕΙ ΜΟΝΟΝ

Για αυτό και η σημερινή απάντηση ΓΑΠ στην βουλή προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ήταν και η αναγγελία της "ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ" ...."Το ΔΝΤ είναι ήδη σήμερα στη διαδικασία της επιτήρησης στην οποία μας οδήγησε η Ν.Δ . Η εμπλοκή του δεν σημαίνει ότι η χώρα έχει χρεοκοπήσει. Σημαίνει ότι μπορούμε να αντλήσουμε και απ' εκεί πόρους και ότι η αξιολόγηση του Προγράμματός μας περνάνε απ' αυτό"
Τεχνηέντως ο Πρωθυπουργός πρόσθεσε το "και" !!! Η αλήθεια είναι ,και αυτό το γράφουμε εδώ και ένα μήνα , ότι το ΔΝΤ θα αποτελέσει τον βασικό παράγοντα κάλυψης των υποχρεώσεων μας με ότι συνεπάγεται αυτό. Η Ευρώπη και ειδικά η Γερμανία βλέπει στον ορίζοντα ότι το πρόβλημα δεν είναι το 2% της ΟΝΕ που αποτελεί η Ελλάδα αλλά τα χειρότερα έρχονται όταν μάλιστα σήμερα ήδη εκτινάχθηκαν στα ύψη τα σπρεντ της Πορτογαλίας. Οι επόμενες χώρες που έρχονται πίσω από τα βήματα μας είναι η Πορτογαλία η Ισπανία αλλά και η Ιταλία. Το 20% δηλαδή της ΟΝΕ είναι πολύ βαρύ για να το σηκώσει η "ατμομηχανή της Ευρώπης"

Όλα αυτά όμως περί της επιτήρησης αλλά και της εισαγωγής του ΔΝΤ τα ανακοίνωσε εχθές ο πρωθυπουργός στο άτυπο Υπουργικό συμβούλιο λέγοντας " ότι η τριμερής (Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) είναι γεγονός και η εποπτέια και επιτήρηση της χώρας γίνεται από αυτούς τους τρεις φορείς. Κι αυτό, είπε, αναξάρτητα από το αν θα χρησιμοποιήσουμε τον μηχανισμό στήριξης " ,ασχέτως εάν τα ΜΜΕ σήμερα κατόπιν της δήλωσης του Πρωθυπουργού στην Βουλή ...έμειναν άφωνα και παρουσίασαν την "αναγγελία" του ΔΝΤ ως την ΕΙΔΗΣΗ της ημέρας. Το ΔΝΤ προετοιμάστηκε όπως και η χρεοκοπία της Ελλάδας από τις όχι άστοχες αλλά διατεταγμένες εντολές του Υπουργείου Οικονομικών προς την ΤτΕ .

Η ανελευθερία της Χώρας είναι γεγονός. Παρόλα αυτά ο Πρωθυπουργός με άκρατο θράσος παρουσιάζει τα δια γυμνού οφθαλμού επερχόμενα αδιέξοδα της χώρας και των Ελλήνων πολιτών ως θεάρεστο έργο του ίδιου και της κυβέρνησης του. Το παιχνίδια των λέξεων ως πολιτική πρακτική της κυβέρνσηης δεν είναι δυνατόν να αποτελέσουν το παραισθησιογόνο προκειμένου να εξαναγκάσουν τον Ελληνικό λαό σε ύπνωση. Τα χειρότερα εκκρεμούν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: