ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.4.10

Μετά την Ελλάδα, σειρά παίρνει η Πορτογαλία

aΗ σοσιαλιστική κυβέρνηση της Πορτογαλίας δήλωσε σήμερα έτοιμη να πάρει “αν είναι απαραίτητο” νέα μέτρα για να μειώσει το δημοσιονομικό έλλειμμα της χώρας, αποκλείοντας όμως να το κάνει “άμεσα”. Η Πορτογαλία θα λάβει πρόσθετα μέτρα “αν είναι απαραίτητο”, όμως “δεν παρουσιάζεται άμεσα αυτή η αναγκαιότητα”, δήλωσε στον Τύπο ο πορτογάλος υπουργός Οικονομικών Φερνάντο Τεϊξέιρα ντος Σάντος μετά την αξιολόγηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση του δημοσιονομικού προγράμματος σταθερότητας της Λισαβόνας. Ο ευρωπαίος επίτροπος Νομισματικών Υποθέσεων Όλι Ρεν είχε χαρακτηρίσει νωρίτερα σήμερα το πρόγραμμα της Πορτογαλίας “φιλόδοξο και αρκετά συγκεκριμένο”, όμως εκτίμησε ότι η Πορτογαλία ίσως χρειαστεί να λάβει “πρόσθετα μέτρα” ήδη από αυτή τη χρονιά για να μειώσει το έλλειμμά της.

Οι Βρυξέλλες είχαν υπογραμμίσει επίσης τις “αβεβαιότητες” που εμπεριέχει το πορτογαλικό πρόγραμμα, διότι “τα μέτρα σταθεροποίησης που παρουσιάζονται (…) πρέπει να υιοθετηθούν και να υλοποιηθούν”. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έκρινε επίσης “κάπως αισιόδοξες” τις προβλέψεις ανάπτυξης που παρουσίασε η πορτογαλική κυβέρνηση. Σύμφωνα με τον πορτογάλο υπουργό Οικονομικών “δεν υπάρχει άμεση ανάγκη να πάρουμε νέα μέτρα” και, όπως διαβεβαίωσε, “θα προσέχουμε την εξέλιξη της οικονομικής κατάστασης”.

“Είμαστε αποφασισμένοι να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα το νωρίτερο δυνατό και έχουμε ένα πακέτο μέτρων, συγκεκριμένων, προσδιορισμένων, που θα θέσουμε σε εφαρμογή αμέσως”, πρόσθεσε ο υπουργός.-

Τα Πραγματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: