ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.5.10

"ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ


Βιαστήκαμε να δώσουμε τα εύσημα στον Γιάννη Δημαρά στην Σοφία Σακοράφα και στον Βασίλη οικονόμου με την στάση τους κατά την ψηφοφορία των επιβαλλόμενων μέτρων από την Τρόϊκα.
Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ με 160 ψήφους. Η κυβέρνηση και η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ ικανοποιήθηκε από το γεγονός της υπερψήφισης του νόμου Ραγκούση για την αναδιάρθρωση της τοπικής αυτοδιοίκησης
Είναι αντίφαση για να μην πούμε υποκριτική η στάση των τριών πρόσκαιρα επαναστατημένων που δήλωσαν ΠΑΡΟΝ κατά την ψήφιση του περιβόητου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ στο οποίο περιλαμβάνεται και η αναδιάρθρωση της τοπικής αυτοδιοίκησης που σημαίνει όχι περικοπές μισθών αλλά απολύσεις εργαζομένων ....και σήμερα να ψηφίζουν ΝΑΙ στην αποψίλωση των εργαζομένων στους ΟΤΑ .
ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ????
ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!!! (αφού η κυβέρνηση "ικανοποιήθηκε" ... η πόρτα για την επανένταξη ανοίγει)

Δεν υπάρχουν σχόλια: